To je to što me zanima!

Na Kosovu uhitili Čelu, jednog od najvećih narkobosova regije

Nekada bivši policajac, Čela je postao glavni kontakt za distribuciju heroina u zemlji, ali i glavni čovjek za prebacivanje desetak kilograma kokaina na Kosovo
Vidi originalni članak

Gezim Čela (46), jedan od najvećih narkobosova i bivši policajac uhićen je u akciji Eurofasta na Kosovu, piše kosovski portal Indexonline. Kako se navodi, Čela je uhićen na temelju potjernice koju je izdala Albanija.

Policija je otkrila da su Gezim Čela i njegova grupa, uz pomoć načelnika policijske postaje Kurbini, Dritana Metaja, krijumčarili kanabis s područja Fushë Kuqe na sjeverozapadu Albanije prema Jadranskom moru, gdje su u jedrilici kanabis mijenjali za kokain.

'NAJAKTIVNIJI KARTEL EUROPE' Policija u Španjolskoj zaplijenila gotovo tonu kokaina: 'Droga je pripadala Balkanskom kartelu'

Nekada bivši policajac, Čela je postao glavni kontakt za distribuciju heroina u zemlji, ali i glavni čovjek za prebacivanje desetak kilograma kokaina na Kosovo.

Godine 2015. je bio optužen za međunarodnu trgovinu kokainom, a u njegovoj vili tada je nađeno 18 kilograma kokaina. Na teret mu se stavlja i nedozvoljena proizvodnja i posjedovanje oružja. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • anniviivve54321 09.12.2023.

    Ma sve to, ali što će sada Vučić bez nestanka bele prašine.

  • vilim1234 09.12.2023.

    sad zamislite gdje zavrsava pomoc za Kosovo ili Ukrajinu

  • tutek! 09.12.2023.

    Tu i tamo policija ulovi koju krupniju ribu, ili se sami međusobno obračunaju. No uvijek u redu stoje "zamjenici" tako da nikad ne bude pofalilo "radne snage" i droge. Dok jednom (ako ikad) mentalitet i svijest običnog čovjeka ne buda na razini iznad toga. Jer kako kažu, dok je ovaca bit će i vune.

Komentiraj...
Vidi sve komentare