To je to što me zanima!

Na kukuruz na autocesti kod Pirovca naletio bus s turistima

Nema ozlijeđenih: 'Bili su tamo neki turisti, vozači kamiona i autobusa, svi smo uzeli palete i njima razgrtali teret da oslobodimo barem jedan trak ceste za vozila', kazao je čitatelj
Vidi originalni članak

Naišao sam desetak minuta nakon same nesreće. Nije se moglo proći od tih staklenki iz kojih se rasuo kukuruz. Sve je mirisalo na njega, ispričao nam je čitatelj koji je u četvrtak oko 4 sata vozio autocestom A1 prema Splitu. Kod čvora Pirovac naišao je na prevrnuti kamion iz kojega se rasuo teret. 

- Dvadesetak minuta smo čistili autocestu kako bi mogli brže proći. Bili su tamo neki turisti, vozači kamiona i autobusa, svi smo uzeli palete i njima razgrtali teret da oslobodimo barem jedan trak ceste za vozila - kazao je čitatelj koji je nesreću i snimio. 

Iz šibenske policije kazali su nam da je nesreću prouzročio vozač teretnog vozila koji je udario u rubnik nakon čega se iz njegove prikolice na cestu rasuo teret.

- Na teret je prvo naletjelo vozilo austrijski registracija, a potom i autobus talijanskih putnika. U nesreći nitko nije ozlijeđen, a promet se odvijao jednim trakom uz regulaciju - kažu u policiji.

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Krešo_1_1 01.06.2017.

    Meni sve miriši na nju a čitatelju na njega

  • 1955 01.06.2017.

    Evo derneka za vrane i golubove.

  • cassini 01.06.2017.

    aj da i dalmaši vide kukuruz u živo...lol

Komentiraj...
Vidi sve komentare