To je to što me zanima!

Na listi 'Domoljubne koalicije' našla se i Playboyeva djevojka

Vlatka Vukelić iz HSP-a AS je viša asistentica na Hrvatskim studijima. Njezino pojavljivanje na listi u 6. izbornoj jedinici komentirala je na Twitteru Jadranka Kosor
Vidi originalni članak

Na desetom mjestu izborne liste koalicije HDZ-a u VI. izbornoj jedinici našla se članica HSP-a dr. Ante Starčević Vlatka Vukelić.

Facebook

Ona se prije pet godina pojavila u hrvatskom izdanju Playboya.

Rođena je u Sisku 1979., a 2002. diplomirala je povijest i kroatologiju na Hrvatskim studijima. Danas tamo radi kao viša asistentica. Na preddiplomskom studiju predaje kolegije  Povijest i kultura grčkog i rimskog svijeta, Antički gradovi kontinentalne Hrvatske, Ekonomska slika Istre u antici, a na diplomskom  Antički putovi i komunikacije, Rimska vojska na tlu Hrvatske, Život antičke obitelji u provinciji i Hrvatska zaštićena prirodna i kulturna baština.

Pojavljivanje bivše Playboy djevojke na izbornoj listi komentirala je na Twitteru i bivša premijerka Jadranka Kosor. 

- Treba učiti kako do preferencijalnog glasa. Čitam u Nacionalu - napisala je Kosor.

Idi na 24sata

Komentari 199

  • 30.10.2015.

    Kroatolog, povjesničarka i Pleyboy zečica, e pa to su dobri potencijali za uspjeh u politici. No, pitanje je hoće li to birači prepoznati i nagraditi. Sretno Vlatka.

  • sveznalicaa00 29.10.2015.

    Jadranka fakat si naporna i dosadna!

  • Monika251 29.10.2015.

    Vrlo neugodni komentari gospođe Kosor. Ne mogu vjerovati da smo mi žene jedna prema drugoj kao zmije otrovnice. Gospođa Vukelić je vrlo lijepa i atraktivna žena, a koliko sam primijetila i vrlo ambiciozna i pametna. Smatram kako je nitko nema pravo osuđivati i prozivati!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare