To je to što me zanima!

Na Malešnici u Zagrebu otvorila se rupa duboka metar i pol: 'Kombi ju je izbjegao za dlaku!'

Zagrebačka policija potvrdila je dojavu o rupi na kolniku u Malešnici koju su ogradile Zagrebačke ceste. Navodno je duboka metar i pol, a sutra se očekuje sanacija
Vidi originalni članak

Nakon što je kombi prošao križanjem Ulica Ante Topića Mimare i Marka Viriusa na Malešnici u Zagrebu na cesti se otvorila rupa 
koja se u dijeliću sekunde dodatno urušila.

Načuo sam da je rupa duboka jedan i pol metar, rekao je čitatelj i dodao kako je kombi oštetio prednji branik prilikom prolaska križanja.

Zagrebačka policija potvrdila je kako su oko 14 sati zaprimili dojavu o rupi na kolniku  koju su radnici Zagrebačkih cesta ogradili, a u četvrtak bi trebali krenuti sa sanacijom. Na križanju je zaustavljen promet.

- Križanje je vrlo prometno, posebno jer je blizu Samoborska cesta. Živim i radim nedaleko križanja i nikada nisam primijetio oštećenja ili rupe na kolniku. Rupa je nastala nakon što je dostavni kombi prošao križanjem. Unutra je samo zemlja, nema cijevi ili nečega sličnog - objasnio je čitatelj.

- Predmetna lokacija i sam propad je privremeno saniran od strane Zagrebačkih cesta dok će Vodoopskrba i odvodnja d.o.o. sutra ujutro provesti detaljno snimanje, te nastavno sanaciju oštećenja - rekli su nam iz Službe za informiranje.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • maromaro72 02.09.2020.

    Miki, vladati ćeš vječno, pored ovakvih zagrebčana.

  • 02.09.2020.

    voda polako ispire šteta natkrivenih potoka koji su se s Medvednice spuštali u Savu

  • samosamrealan 02.09.2020.

    nisam primjetio od svih rupa na cesti, europski zg hahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare