To je to što me zanima!

Na MySpaceu poslije 32 g. našla svog posvojenog sina

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Terri Fuller kaže da se morala odreći sina jer je bila mlada i siromašna, no nedostajao joj je svaki dan. On joj ništa ne zamjera te će se uskoro naći
Vidi originalni članak

Terri Fuller iz Utaha u SAD-u dala je dvogodišnjeg sina na posvajanje prije 32 godine.
- Bila sam mlada i jedva sam preživljavala. Mislila sam da mu treba obitelj - kaže Terri. Teta ju je odvela u Kaliforniju kod para koji nije mogao imati djecu. Kaže kako nikada neće zaboraviti dan kada ga se odrekla. Godinama ga je tražila, ali bezuspješno. Sve se promijenilo s profilom na MySpaceu, portalu za druženje. Napisala je kako želi upoznati svoga sina, Rustina Havera. Međutim, Terri nije bila svjesna da ima tipfeler u prezimenu. Svejedno, sreća joj se osmjehnula i sin joj je odgovorio. Poslao joj je poruku u kojoj je pisalo "Bok, ja sam Rustin Hawver. H-A-W-V-E-R. Mislim da sam ja taj kojeg tražite. Molim vas, javite mi ako sam u krivu".
- Lakše mi je otkad smo se našli. Sada sam potpun - kaže Rustin koji će se s majkom sastati u ožujku.
- Ne mogu dočekati da ga zagrlim i kažem mu da ga nikad nisam zaboravila - kaže Terri.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • virusica 28.01.2009.

    Postoje nekad situacije kada je zadržavanje dijeteta čista sebičnost, zna se da su majke u Vijetnamu nudile svoju novorođenčad pilotima helihoptera da ih odnesu što dalje, jer su bile svijesne da okolo padaju napalm bombe. Tako je i ova žena izabrala njegov pristojan život i to platila najvećom cijenom.

  • loly0 28.01.2009.

    bas mi je drago sto ga je nasla, majka sam i jednom sam skoro dozivjela to ali hvala bogu jaca sam od kanema i prezivjela e tako i ona, neka sad uzivaju jedan u drugome i neka se nikad vise ne razdvoje, svu srecu svijeta im zelim.

  • skolic3 28.01.2009.

    jbt,sav sam se naježio.To su stvari koje samo onaj kojem se dogodilo zna.Ni jedna mater ne daje dijete tek tako,siguran sam da joj se srce cijepalo al nekad je i to bolje neg da gladuju i šta ti ja znam šta još.Muškarac sam i možda majke imaju drugačiji pristup svemu tome jer su rodile al ajde drago mi je da su se našli,krv nije voda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare