To je to što me zanima!

Na Pašmanu nemaju poštara: Pisma si sami dijele na zidiću

U središnjem mjestu otoka Pašmana, Neviđane, građani su se pobunili zbog načina na koji im već neko vrijeme 'stiže' pošta. Računi im kasne i moraju plaćati kamate, a pomaka u poslovanju nema
Vidi originalni članak

Mještani Neviđana na otoku Pašmanu skupili su se na Koledišću i krenuli u potragu. Stigla je pošta, ali ne i do njihovih kućnih vrata, već do mjesta u gradu na kojem mještani osobno moraju 'iskopati' svoju pošiljku, prenosi 057.info.

Iako su poštu u tom mjestu imali još prije 50 godina, danas tamo s istom imaju problema. Poštara nema, a mještanima kasne računi zbog čega moraju plaćati kamate.

Tako stižu i kamate, ovrhe, a mještani su se odlučili pobuniti. Poštu im sad s kašnjenjem donosi poštarica iz mjesta Kukuljice na Ugljanu jer sad tamo stiže pošta za otok Pašman.

Mještani su se sastali kod mjesta dolaska kombija pošte i krenuli u razvrstavanje i potragu za svojom poštom jer je njihov poštar nakon 25 godina dao otkaz, a njegovo mjesto nije upotpunjeno. Izgleda da će poštu još neko vrijeme dobivati na taj način jer nije poznato kad će Pošta pronaći novog poštara.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • nepredvidljiv72 26.06.2019.

    nece niko radi za sicu i jos po suncu

  • 26.06.2019.

    Tko još šalje pisma? Helou! 21. stoljeće je!

  • SinkoJanko 26.06.2019.

    Neka neka! Prije x godina, cura i ja dole, zakuha mi auto i trebam 3l vode, domaći me potjera iz dvorišta kao psa. Vode mi nije dao jer-znaš li ti koliko ja plaćam vagun vóde?- !!! A drugi nisu htjeli otvoriti vrata. Boduli i njihov odnos prema fureštima od kojih žive cijelu godinu. Neka neka!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare