To je to što me zanima!

Na plaži kod Zadra vikao 'Ovo je Srbija!, policija ga je privela

INCIDENT Muškarac (36) vrijeđao je kupače na plaži Sv. Duh u Posedarju i govorio im da su ustaše. Policija ga je pronašla pijanog u kući u Posedarju. Opirao im se prilikom uhićenja
Vidi originalni članak

Policija je zbog narušavanja reda i mira te vrijeđanja službene osobe uhitila 36-godišnjaka iz Knina. 

On je na plaži u Posedarju vikao 'Ovo je Srbija!', a kupače je vrijeđao i govorio im da da su ustaše, piše Dalmatinski portal. 

Nakon što je netko od kupača pozvao policiju, pronašli su ga u kući u Posedarju. 

Imao je dva promila alkohola.

- Vrijeđao je i omalovažavao policijske službenice, a priveden je uz uporabu sile. Nakon kriminalističkog istraživanja utvrđeno je kako je prethodne večeri na plaži Sv. Duh u Posedarju na naročito drzak i nepristojan način narušio javni red i mir. Priveden je na Prekršajni sud u Zadru uz optužne prijedloge zbog prekršaja iz članka 6. i člank 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira (naročito drsko i nepristojno ponašanja, omalovažavanja i vrijeđanje službene osobe) te prekršaja iz članka 25. Zakona o suzbijanju diskriminacije - rekla je za Dalmatinski portal glasnogovornica zadarske policije Ivana Grbin.
 

Idi na 24sata

Komentari 177

  • 03.09.2019.

    Ja neznam jesu li se svi ovi pojedinci na obje strane slučajno istovremeno "aktivirali" sami od sebe, ili iza toga stoji netko s nekakvim planom i programom ?

  • Popy_1 03.09.2019.

    A sta kaze pupovac??? Ajmo da cujemo?!

  • libeluli 03.09.2019.

    Po ovima što pišu i nije neka laž...ni riječi o 50 godina "Pjevat će Slavonija"!

Komentiraj...
Vidi sve komentare