To je to što me zanima!

Na plaži na Cresu puštao glazbu 'do daske', pa udario policajca

Mladić je policajce vrijeđao i omalovažao te s namjerom sprječavanja službene osobe u obavljanju ovlaštenih radnji, jednog policijskog službenika udario i lakše ozlijedio
Vidi originalni članak

Policijski službenici Policijske postaje Mali Lošinj s ispostavom Cres proveli su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prisila prema službenoj osobi.

Sumnjiči se da je u nedjelju, u popodnevnim satima s još dvojicom 28-godišnjala, na plaži uvale Porozina na Cresu glasnom glazbom i vikom remetio javni red i mir.

Dojavom građana policijski službenici su ubrzo došli na mjesto događaja, a 37-godišnjak je pritom ometao njihovo postupanje, vrijeđao ih i omalovažao te s namjerom sprječavanja službene osobe u obavljanju ovlaštenih radnji, jednog policijskog službenika udario i lakše ozlijedio. 

POLICIJA NEMA PRIJAVU Čitatelji zgroženi 'lopatarom s Raba': Terorizira sve godinama!

Počinitelji su potom uhićeni i privedeni u službene policijske prostorije  gdje im je i utvrđena koncentracija alkohola u organizmu u rasponu od 1,22 do 1,99 promila.

Nakon završetka kriminalističkog istraživanja, 37-godišnjak je za navedeno kazneno djelo kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku. Ostala dvojica počinitelja su prijavljeni nadležnom općinskom sudu sukladno Zakonu o remećenju javnog reda i mira.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • verna 22.07.2020.

    Da se policija zove pravim imenom nebi se događalo ovoliko nereda..

  • verna 22.07.2020.

    Badava je ,kad ovi naši murjaci nemaju nikakav autoritet i balavurdija ih napada,bez batina nema ni reda,jer im to vrle mamice, nisu usadile...

  • ping-pong 21.07.2020.

    Evo jednog primjera od prije par dana. Skupili se mladi turisti usred mjesta na obali Istre. Pala je noc, djeca sa roditeljima otisla kuci, a njihovo mjesto zauzeli mladi.Bilo je tu desetak decki i 6-7 oskudno obucenih djevojaka, decki su imali cca 18 godina, a cure...najstarija 17! Decki na jedan od dva prarkirana auta na krov stavili zvucnik, izvadili bocu vodke, nesto pive, vina.... muzika je trestala glasno i nisam mogao spavati.Radio sam ujutro, ali ljeto je i ja sam bio mlad.Izasao sam na terasu i otvorio pivo i zapalio cigaretu u mraku i gledao ih. Nisam popio ni pivo do kraja i dolazi policija. Netko nije imao obzira da je ljeto i da su mladi. Muzika se gasi, neki na noge ca, neki u aute i odlaze...Kad kazu za policajce da nisu bas najinteligentniji uvijek mi je smetalo, imam dosta prijatelja u policiji od interventne do inspektora..ali stvarno nije ni cudo da ih ismijavaju. Dosli su, rekli da je prosla ponoc i da se razidu! E sad, zna li policija koliko ih nema osobnu, koliko ih maloljetnih koristi alkohol i koliko promila imaju vozaci koji su sjeli za volan i otisli uz policijski blagoslov?! Sto bi se dogodilo da na cesti po mraku usmrte nekog ili se sudare, izlete s ceste i poginu suvozac i putnici...to se vec desilo prije par godina u Fazani. Tu noc je policija u najmanju ruku ispala smijesna!

Komentiraj...
Vidi sve komentare