To je to što me zanima!

Na potpisivanje ugovora s EU Kosor je pozvala i Vesnu Pusić

Poziv je uputila i Nevenu Mimici, kojeg se spominje u kontekstu preuzimanja Ministarstva vanjskih poslova. Ne zna se što je utjecalo na ovakvu odluku Kosor
Vidi originalni članak

Šefica HDZ-a Jadranka Kosor u utorak je pozvala Vesnu Pusić da ide s njom u petak na potpisivanje pristupnog ugovora za ulazak Hrvatske u EU. Tu vijest su potvrdili i u HNS-u. Osim nje poziv je dobio i Neven Mimica, kojeg se spominje u kontekstu preuzimanja Ministarstva vanjskih poslova, piše net.hr.

Predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor u četvrtak će, dan prije potpisivanja pristupnog Ugovora, nazočiti kongresu Europske pučke stranke u Marseilleu. Nije poznato je li na ovu naglu odluku Jadranke Kosor utjecao Bruxelles ili je pak počela biti tolerantna i politički korektna. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • 09.12.2011.

    Ta Pusicka samo kvari sliku,ruzna je ko lopov. Obukla se ka da ide na plac! A tek kad progovori,oponasajuci svog sefa.Engleski joj ide kao na moru ,onim prodavacima na standu.

  • lorens 08.12.2011.

    # Znači do sutra smo imali ,,lijepu našu,,!Od sutra smo u Eu blatu koja ni sama ne zna šta će i kako će!Svaka čast našim političarima i HDZu specijalno što nas trpa u crnu i neizvjesnu budućnost.Mi se jedino uklapamo u to društvo po dugovima.Osim Njemačke i Francuske ne zna se tko je dužniji!Znači borili smo se da bi nas Jaca jednim potpisom ,,prodala,,strancima koji će svima nama krojiti sudbinu.Danas se to zove ,,demokracija,, a nekad izdaja....

  • Kokolo_1 08.12.2011.

    Du ju lajk sabskrib dis kontrakt?? Jes,jes,kroejša,velkom in maj kantri tudej after jestdej !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare