To je to što me zanima!

'Na Predsjedništvu SDP-a nije predloženo glasovanje o meni'

Na pitanje znači li to da oni koji tvrde da je Komadina predložio glasovanje o njegovom povjerenju, lažu Bernardić nije odgovorio nego se okrenuo i otišao
Vidi originalni članak

Davor Bernardić (SDP) tvrdi da na Predsjedništvu SDP-a nije predloženo da se članovi tog stranačkog tijela tajnim glasovanjem izjasne o povjerenju predsjedniku SDP-a. Prema neslužbenim informacijama na sjednici Predsjedništva u utorak Zlatko Komadina navodno je Bernardiću rekao da bi na njegovom mjestu predložio da se predsjedništvo tajnom glasanjem izjasni uživa li još povjerenje tog tijela, no aktualni šef SDP-a taj je prijedlog prečuo. Iako se na četverosatnoj sjednici razgovaralo o povijesno niskom rejtingu SDP-a i odgovornosti Bernardića, on je tvrdio da se razgovaralo o SDP-ovoj poljoprivrednoj politici i Zakonu o pobačaju.

- Sve sam rekao nakon sjednice Predsjedništva, a vi sve ostale stvari koje vam netko javlja, morate pitati one koji vam javljaju. Neću se baviti prepričavanjem. Mogu se baviti činjenicama i pred europske izbore očekujem da se svi u SDP-u prihvate posla, rade na zajedničkom cilju, a da se ne bave opstrukcijom i olajavanjem - rekao je Bernardić.

Ustvrdio je i da govori u ime većine Predsjedništva, Glavnog odbora, ali i SDP-a. Na pitanje znači li to da oni koji tvrde da je Komadina predložio glasovanje o njegovom povjerenju, lažu Bernardić nije odgovorio nego se okrenuo i otišao.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Priska Bresci 06.12.2018.

    Boze tolike gluposti kad otvoriš usta da se moram pitat dali su svi tako zatelebani u SDP kad ga još drže za svog klimavog prjecednika

  • jack_daniels_1 06.12.2018.

    Ovaj je totalno skrenuo.

  • Rollan Rollan 06.12.2018.

    Adeze ima najkomotniju poziciju. Mogu raditi apsolutno što žele jer opozicije niti na vidiku. Da su pametni, kao što nisu, trebali bi sada izaći na izbore i dobiti "veliku večinu. Za SDP očito više nema pomoći - jer ovo što se radi može raditi jedino unutarnji neprijatelj. Ovo što su napravili pristašama i glasačima da im se adeze smije u facu i posprdno govori o stranci i posredno o njima samima, to se ne može oprostiti. Samo tako, Bero, samo naprijed, do potpunog uništenja, kad će stranka ostati na broju glasača jednaka broju svojih članova (ako i to).

Komentiraj...
Vidi sve komentare