To je to što me zanima!

Na prijevoju Dubci: Sletjela je autom u provaliju i poginula

Kod Dubaca na Jadranskoj magistrali između Omiša i Makarske, jutros je poginula žena. Sletjela je automobilom u provaliju. Ne zna se je li još tko bio s njom u autu
Vidi originalni članak

U slijetanju automobila u provaliju oko 10 sati na predjelu Dubci na Jadranskoj magistrali između Omiša i Makarske, poginula je 37-godišnja žena. Policija je na terenu i obavlja očevid te će se naknadno izvijestiti je li još netko bio u automobilu i eventualno ispao te što je uzrok nesreći. 

Prijevoj Dubci koji odvaja Biokovo i Omišku Dinaru, jedna je od crnih prometnih točki. 

Iz provalije ispod tog zavoja prije pet godina helikopterom su izvukli 40 olupina automobila čiji su vozači sletjeli s ceste. Najgora nesreća na tom dijelu magistrale je slijetanje autobusa 1982. godine, kad je poginulo 12 ljudi, među njima i studenti koji su išli za praznike kući.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • napoleonov sin 09.12.2015.

    ja obožava m vrulju nema ljepšijeg mjesta na svijetu,priroda,plaže ,pogled prekrasno,samo te 1964 kad su gradili ovu cestu trebali su je učinit sigurnijoj.vozim se tu često i lovim ribu.priroda fantastična ...znam 1982 je sarajevsi bus pao ,bilo je jooš par auta.mnogi su gubili glavu...ali ograda mora bit tamo a nema je.zašto?to nek hak kaže

  • Galeb i ja 07.12.2015.

    To nije nikavo cudu.Obilazi se preko punih linija ko 50 vozi se 100kmh i slicno.

  • fiore 07.12.2015.

    zna se da je ta cesta jako opasna,a čeka se da pogine koliko ljudi da bih se nešto poduzelo? treba staviti betonske odbojnike na tom dijelu,jer jezivo je samo pogledat prema provaliji!ništa nije skupi,kao ljudski životi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare