To je to što me zanima!

Na privatnoj zabavi bilo više od 30 ljudi, vlasnik dobio kaznu, a gost pokušavao pijan pobjeći

Policija je utvrdila kako je  53-godišnji vlasnik prostora u ulici Boktuljin put na splitskim Brdima organizirao privatno druženje na kojem je bilo više od deset ljudi
Vidi originalni članak

Splitska policija je tijekom petka i do subote ujutro obavila nadzor u ukupno 427 ugostiteljskih i raznih drugih objekata, piše Slobodna Dalmacija. U objektima nije bilo većih i značajnijih kršenja epidemioloških mjera, osim u ulici Boktuljin put na splitskim Brdima gdje je u jednom privatnom prostoru zatečeno 31 ljudi. 

Policija je utvrdila kako je  53-godišnji vlasnik tog prostora organizirao privatno druženje na kojem je bilo više od deset ljudi. Zbog toga je vlasniku prostora izdan prekršajni nalog zbog kršenja Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti prema kojem može dobiti novčanu kaznu od pet do deset tisuća kuna.

PODIGLI KAZNENE PRIJAVE Napad na policajce na Kozari putevima: Dvojac u zatvoru, a nad trećim će nastaviti istragu

Također, četvero koji su bili prisutni na zabavi dobili su obvezni prekršajni nalog s kaznom od po 500 kuna zbog toga što nisu nosili zaštitne maske u zatvorenom prostoru.

Ostalim prisutnima izdana su pisana upozorenja također zbog toga što nisu imali zaštitne maske, ali nisu novčano kažnjeni.

Kažnjena je i jedna osoba zbog upravljanja vozilom u alkoholiziranom stanju jer je, vidjevši policajce, izašla i sjela u automobil, no zaustavljena je i alkotestirana te joj je utvrđeno 1,65 promila alkohola u krvi.

Idi na 24sata

Komentari 228

  • Tomi83 13.12.2020.

    Kazna strogog zatvora uz tezak rad od 5 godina i rijesen problem. Za primjer drugima, ne bi im vise palo na pamet da krse propisane mjere.

  • Filip ikasović 13.12.2020.

    Prvo krenite od sebe a onda zajebavajte druge

  • 12.12.2020.

    Logično bi bilo da su sve takve partijanere testirali brzim testerima i odveli u samoizolaciju , ako se pokaže i jedan pozitivan. Za takve treba koristiti šatore i dvorane , jer ne vjerujem da bi se držali mjera i da su pozitivni. Ali , ko bi se toga sjetio , a bome i ko bi se s tim zamarao kad radno vrijeme prolazi i ak se niš ne dela.

Komentiraj...
Vidi sve komentare