To je to što me zanima!

Na proslavi rođendana mladić uboden u prsa, bori se za život

Na rođendanskoj proslavi u Gornjim Rupotinama kod Klisa u subotu oko 1.30 sati je izboden D.V. (22), mladić od ranije poznat policiji po narušavanju javnog reda i mira
Vidi originalni članak

Ranjenom mladiću su u KBC Split utvrđene ozljede opasne po život, a budući da je većina osumnjičenika bila pod utjecajem alkohola, kriminalistička obrada je odgođena te će se tek tijekom dana utvrditi okolnosti ranjavanja. 

Po dolasku u Rupotine policajci su kod jedne kuće nadomak kliškog tunela pronašli desetak muškaraca i žena koji su te večeri slavili rođendan. 

Prema neslužbenim informacijama, izbila je masovna tučnjava podgrijana obilnim količinama alkohola te je netko ubo mladića nekoliko puta u prsa s oštrim predmetom za kojim se još traga.

Par sati ranije u petak u Kaštel Gomilici troje je pijanih muškaraca izmlatilo maloljetnika. Liječnička pomoć mu je pružena u Hitnoj pomoći u Kaštel Starom. 

Žrtva je prevezena u KBC Split gdje je utvrđeno da nije ozbiljnije ozlijeđena. Mladić je pušten na kućnu njegu, a napadači su zadržani u postaji do otrežnjenja. Tijekom dana bit će kriminalistički obrađeni.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • lronaleonić 25.12.2011.

    U svakom mjestu ima takvih "poznatih policiji". Žalosno je da ne smiješ pustiti dijete bez straha u dobro društvo, jer se ovi policijski poznanici svugdje uguraju, ali se u pravilu ne završi ovako dobro.

  • NjoklaNjoklica 25.12.2011.

    Takvi su davno već prosvirali u glavi.....

  • mayhem26 24.12.2011.

    Došla maca na vratanca....Kada naše pravosuđe ništa ne cini narod polako uzima stvar u svoje ruke protiv ovakvih nasilnika i neka je tako...........Ako krepa sigurno nam nece faliti,samo ce uciniti ovu zemlju malo sigurnijom......

Komentiraj...
Vidi sve komentare