To je to što me zanima!

Na prosvjed je donio politički natpis i sam otišao na policiju

Organizatori nisu željeli političke poruke na prosvjedu pa su Zubčiću rekli da se javi policiji. On se javio policajcu na Narodnom trgu, no ovaj nije našao ništa kažnjivo u tome
Vidi originalni članak

"Ilčiću, ne zna tvoja desnica što može ljevica", pisalo je na transparentu Jure Zubčića, potpredsjednik Foruma mladih SDP-a na prosvjedu protiv ukidanja kurikularne reforme u Zadru. Organizatorima se to nije svidjelo jer nisu željeli političke poruke na prosvjedu pa su Zubčiću rekli da se javi policiji. On se doista javio policajcu na Narodnom trgu, no ovaj nije našao ništa kažnjivo u tome pa nije ni "postupao".
.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • ex ponto 02.06.2016.

    Svi isto mislimo, ali misteriozni šuteći downvotei sustavno rade na obmani. I SDP i HDZ trolovi i botovi su itekako prisutni ovdje.

  • 02.06.2016.

    Pozz forumashi, ta tvoja tzv. ljevica (partija), stoji iza prosvjeda, dovoljno je reći da prosvjed podupiru tzvnovi Hrvati poput kekina,bitorajaca, pusića itd. Zojkan se nemoze pomiriti što je izgubio izbore. neka pati koga smeta .........

  • ex ponto 02.06.2016.

    Lokalne, izvorne stranke a ne agenture globalnih internacionala su jedina opcija za HR. Kako da Dalmacija nema regionalnu stranku, poput Istre?

Komentiraj...
Vidi sve komentare