To je to što me zanima!

Na pulskom bankomatu su otkrili uređaj za skeniranje

Policija poziva sve građane koji su primjetili da im stanje na računu ne odgovara nakon korištenja spomenutog bankomata da im se obvezno jave
Vidi originalni članak

Policija je nakon dojave jednog djelatnika u petak otkrila uređaj za skeniranje kartica na bankomatu Reiffesein banke u Puli u ulici Starih statuta. Istraga će, piše Slobodna Dalmacija, utvrditi koliko je građana provuklo karticu, te koliko je novca otuđeno. Policijski djelatnici obavili su  razgovore s djelatnicima banke i zatečenim korisnicima. Nitko od oštećenih građana policiji se još nije javio. Policija poziva sve građane koji su primjetili da im stanje na računu ne odgovara nakon korištenja spomenutog bankomata da im se obvezno jave.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • miroljubiv 20.06.2009.

    Slučaj mog prijatelja,na piku su im ljudi koji ne idu u minuse i imaju veliki nepotrošeni limiit.zar vi mislite da iza plahti oglasa posvuda za kartične kredite i ovih koji skeniraju ne stoji i banka,ipak su to iluminati svi odreda.Raiffeisen mi je pogotovo sumnjiv od kada pljačkaju sami sebe.ako tko zna koji su podaci na čipu kartice,neka dojavi.hvala!

  • korki 20.06.2009.

    Salt city: pa koja je onda svrha takvih kamera - vidjeti koji je korisnik lijep a koji ruzan? Valjda se te kamere trebaju postavit iz takvog kuta da se vidi i lice, a narocito vjesti prstici lopova.

  • index.hr 20.06.2009.

    kamere postoje ali su postavljene tako da vam snimaju lice, a ne ono sto vi radite po bankomatu

Komentiraj...
Vidi sve komentare