To je to što me zanima!

Na saslušanje u Gračac priveli Dražena Keleminca i još 8 ljudi

Na saslušanju u Gračac je oko 19 sati dovedeno devet osoba, među kojima je i predsjednik Autohtone hrvatske stranke prava (A HSP) Dražen Keleminec
Vidi originalni članak

A zadarska Policijska uprava (PU) potvrdila je "privođenje više osoba zbog remećenja javnog reda i mira u subotu u Srbu".

U postaju Granične policije Gračac privedeno je večeras više osoba nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje iz domene remećenja javnog reda i mira, danas u Srbu, a policija će detaljnije o događaju izvijestiti javnost sutra, rekla je na upit Hine glasnogovornica PU zadarske Sonja Šimurina.

UOČI OBLJETNICE U SRBU Milorad Pupovac: Keleminec mokri po Srbu, uznemirava stanovnike i na njih pušta pse

Napomenula je da “nitko od njih za sada nije uhićen, nego su privedeni u službene prostorije Postaje u Gračacu radi kriminalističkog istraživanja”.

Hina neslužbeno doznaje da je privedeno devet osoba, a da je jedna od njih Dražen Keleminec.

FOTO: UVIJEK NA PROSVJEDU Povijest se ponavlja: Iste ljude koje su privodili 2012. policija privodi i zbog prosvjeda 2021.

A HSP je na svojoj stranici objavila da su se uputili u Srb iako im je Policijska uprava zabranila javno okupljanje u Srbu, gdje svake godine održavaju prosvjedno okupljanje protiv proslave Dana ustanka naroda Like i Korduna (27. srpnja 1941.) u organizaciji Srpskog narodnog vijeća i Saveza antifašističkih boraca.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 24.07.2022.

    smijurija .. ko to plaća narode .. pa narod treba sudit ne ovo krivosuđe pleenkovićevo koje nikog u ovoj pokradenoj državi nije spremilo na goli otok.

  • japanokinezjapano 24.07.2022.

    Prava je istina da i takvi moraju živjeti.

  • jozicalen9 24.07.2022.

    Ustaše sve više divljaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare