To je to što me zanima!

Na šibenskoj katedrali Sv. Jakova osvanula 4 "c"

Uoči pravoslavnog Božića na pročelju glasovite šibenske katedrale Sv. Jakova nepoznati vandali su sprejem iscrtali križ i četiri ćirilična slova "c"
Vidi originalni članak

Uoči pravoslavnog Božića na pročelju glasovite šibenske katedrale Sv. Jakova vandali su sprejem iscrtali križ i četiri ćirilična slova "c". Policija je izvijestila kako je u između subote i nedjelje do 19 sati u na pročelju kraj ulaznih vrata nepoznati je počinitelj sprejem boje zlata napisao tekst neprimjerenog sadržaja te je protiv nepoznatog počinitelja podnesena kaznena prijava. Tekst je odmah izbrisan, a policija provodi istragu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • davor_ 07.01.2008.

    Pa šta je tu neprimjereno?!šta ih je sada sram 4 \"C\",a cijeli rat su to šarali gdje god su stigli!GAMAD!Sad su pristojni kad su u Vladi!?

  • udrugabu 07.01.2008.

    Hacker,nisam pravnik ali znam da se u takvim situacijama mora podići kaznena prijava kako bi se uopće mogle pokrenuti istražnje radnje i kazneni postupak koji onda razultira ili pronalaženjem i kažnjavanjem počinitelja ili papala maca..kad se nebi podizala kaznena prijava policijski i pravosudni aparat se nebi ni mogao staviti u funkciju..

  • gardy 07.01.2008.

    samo saneder srbe spašava...što je tu neprimjereno....

Komentiraj...
Vidi sve komentare