To je to što me zanima!

Na skupu podrške Ukrajini u Slavonskom Brodu vrijeđala okupljene: 'Što vam oni znače?'

Nažalost, miran skup u znak potpore Ukrajini, pokušala je uništiti djevojka koju je policija pokušala mirno udaljiti, no na kraju su je priveli
Vidi originalni članak

Skup potpore Ukrajinskom narodu održan je u subotu u Slavonskom Brodu na Korzu. Točno u podne počeo je intoniranjem državnih himni Republike Hrvatske i Ukrajine, a potom su se nazočnima obratili predstavnici Ukrajinske zajednice Brodsko-posavske županije, te Mirko Duspara, gradonačelnik  Slavonskog Broda i Pero Ćosić, predsjednik županijske Skupštine Brodsko-posavske županije.

Svi su oni došli pružiti bezrezervnu podršku Ukrajinskom narodu. Bilo je suza i dirljivih riječi kojima je iskazana zabrinutost za ono što se događa u toj lijepoj zemlji. Brođani su pozvani da otvore svoja srca za narod koji trpi agresiju, kao i svoje domove za prihvat onih koji već stižu iz ratom zahvaćenih područja.

BROJNI UKRAJINCI NA TRGU Veliki skup podrške Ukrajini u Zagrebu. Kirilič: 'Molim NATO da zaustavi ovog đavola'

Na samom kraju skupa, kojem je cilj bio pozvati na mir i pružiti podršku, a onda i, na zahtjev grkokatoličkog svećenika Aleksandra Hmilja, moliti i za neprijatelje Ukrajine pojavila se djevojka i počela vrijeđati okupljene.

- Znate li za koga se zalažete? Tko su Ukrajinci? Što vam oni znače? Pogledajte im zastavu. Borite se za njih a za svoj narod se niste znali izboriti. Pogledajte cijene - vikala je obraćajući se okupljenim građanima. Cijelo to vrijeme u rukama je imala mobitel na kojem je snimala ono što je govorila. 

GLOBALNA PODRŠKA Skupovi potpore Ukrajini širom svijeta, Moskva Rusima brani prosvjede zbog 'pandemije'

U trenutku kada je vrijeđanje preraslo u remećenje javnog reda i mira prišli su joj policajci i pokušali ju mirno udaljiti, no ona je reagirala otimanjem i vikanjem, piše SBPlus.

- Pogledajte što mi rade. Snimajte to gospođo

Događaj su uistinu snimili, a na snimci se jasno može čuti  kako je policajac uljudno moli da se smiri i mirno pođe s njima kako ne bi morali primijeniti oštrije mjere. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske Kata Nujić kasnije je potvrdila da je djevojka privedena.

- Riječ je o djevojci 1989. godište koja je, nakon ometanja skupa koji je bio organiziran na Korzu, odvedena u policijsku postaju gdje će biti ispitana a protiv nje će ići prekršajna prijava - kazala je Nujić za SBplus.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 2 x general 07.03.2022.

    ni anemičnom ne odgovara istina. ovdje građani na rubu gladi i bez rata

  • Prva proleterska_1_1 06.03.2022.

    Udomite žrtve potresa na Baniji JVMM KDZejevci !

  • Prva proleterska_1_1 06.03.2022.

    U vezi koga ili šta će biti ispitana ?? Koje budalvštine možete još nacrati ! Šta je rekla rekla je i vi je nemate šta ispitivati , možete samo akceptirati šta je rekla ili šta je vikala , U svakom slučaju bila je u pravu !!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare