To je to što me zanima!

Na skupu za hrvatske generale okupilo se samo stotinjak ljudi

Imali su transparente na kojima je pisalo 'Procesuirano 4973 branitelja' i 'Abolirano 20.616 četnika'. Kao 'hrvatski ponos' istaknuli su Gotovinu, Norca, Glavaša, Praljka
Vidi originalni članak

Stotinjak ljudi okupilo se u petak popodne u Pakoštanima na skupu potpore generalima. Došli su u Gotovinino rodno mjesto dati potporu za oslobađajuću presudu hrvatskim generalima u Haagu koja se očekuje u idući petak, 15. travnja. Imali su transparente na kojima je pisalo 'Procesuirano 4973 branitelja' i 'Abolirano 20.616 četnika'. Na transparentima su kao 'hrvatski ponos' istaknuli Gotovinu, Norca, Glavaša, Praljka, Merčepa i Kordića, dok su se na transparentu 'hrvatski izdajnici' našli Mesić, Sanader, Pusić, Josipović, Kosor, Šeks, Bajić i Račan.

- Okupili smo se ovdje srca punih nade da pravda mora pobijediti. Jedina presuda koja za nas postoji je oslobađajuća - kazao je branitelj Ivan Velički.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • dgasp 09.04.2011.

    Ovo je dokaz da su u Hrvatskoj vlasti oni koji nikada nisu htjeli samostalnu državu. U svim zemljama svijeta najlakše je biti general poslije bitke osim u Hrvatskoj. Ma kavi bili, oni ti koji su stali u obranu svoga naroda.

  • bajo90 09.04.2011.

    našli su s kim će se ponosit....hebo vas glavaš da vas hebo,smrad od čovjeka

  • pitur 09.04.2011.

    Na big brotheru 300 komentara,a ovdje 12,e moj maloumni narode,heba vas taj big borother i sto budalastine gledate!Sve vise mi je zao sto sam rođen Hrvat i kad recem da sam Hrvat,odma me smatraju seljacinom i to u mojoj drzavi!Ante drz se,ima jos nas koji te nisu zaboravili!

Komentiraj...
Vidi sve komentare