To je to što me zanima!

Na sud priveli osumjičenog za ubojstvo kamatara iz Medulina

Policija je na Županijski sud u Puli privela Vladimira Gordoša (49), osumnjičenog za ubojstvo Aldina Pašukana (49) iz Medulina. Ispituje ga sudac istrage
Vidi originalni članak

Policija je na Županijski sud u Puli privela Vladimira Gordoša (49), osumnjičenog za ubojstvo Aldina Pašukana (49) iz Medulina. Ispituje ga sudac istrage, a kazneno je prijavljen za ubojstvo. 

Podsjetimo, Pašukan je ubijen u noći na utorak. Policija je njegovo tijelo našla oko dva sata na Medulinskoj cesti.

Točan motiv ubojstva nije poznat, ali nagađa se da je privedeni ubijenom koji se navodno bavio kamatarenjem dugovao novac. Prema  drugoj verziji Pašukan je prije nekoliko mjeseci pretukao nekoliko muškarca među kojima je bio Gordošev sin. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • 20.05.2013.

    Znam price gdje su ljudima posudjivali manje svote pa ih tjerali na cestu van iz stana radi ogromnih kamata,gdje su ljudi cinili samoubistva jer nisu znali kako da se izvuku iz problema,gdje su premlacivani,prijeceno im je otmicama itd.i zato neka ne pricaju o postenju i glupostima neki ovdje.posten covjek nema tek tako vise nekretnina,stecenih u 10-15 godina,radom u brodogradilistu.

  • 20.05.2013.

    Pula je mali grad i svi sve znaju.Zna se tko sta radi,sa cime se bavi itd. da ne nabrajam.a i murija nije bas da nezna sto se radi,sve se ipak zna,ali se suti. necu suditi,ne poznajem aktere ove price.ali cista posla nisu i nista se nije desilo bas bezveze.

  • pokojni predsjednik 17.05.2013.

    ne kužim zakaj su ga privel.

Komentiraj...
Vidi sve komentare