To je to što me zanima!

Na Talijanku naletio auto kod Makarske i teško je ozlijedio

Na ženu je na državnoj cesti D8 kod Veprica naletio vozač osobnog automobila i oborio je. Hitno je prevezena u bolnicu. Oklolnosti nesreće još nisu poznate
Vidi originalni članak

Talijanska državljanka teško je ozlijeđena u nesreći kod Makarske oko 16,30 sati. Na nju je na državnoj cesti D8 kod Veprica naletio vozač osobnog automobila i oborio je. Hitno je prevezena u bolnicu. Oklolnosti nesreće još nisu poznate. Očevid je u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Šarlota 27.08.2012.

    Što je ona radila na državnoj cesti D8, šetala? U Italiji zna propise i zna kuda se hoda, a u Hrvatskoj misli da može bezbrižno šetati i autoputem.

  • TNT2 26.08.2012.

    mlatimudonja@ vama dalmatincima bi bilo najbolje da otvorite tekuće račune tako da vam oni koji misle doći uplate lovu a nedođu jer vam smeta jutarnja gužva i uopće što morate raditi sprdate se sa crnogorcima a četiri puta ste gori čak od grka a crnogorci su radiše za vas !!!!

  • mlatimudonjaxxx 25.08.2012.

    Baš me to čudi,inače se boje auta! Da vidite svi odma biže u kraj!!! Ma daj čudi me kako ih nesataru na tisuće pa po magistrali hodaju kao da na šetnici,da negovorim po sporednim cestama!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare