To je to što me zanima!

Zatukao ju je do smrti: Tijelo supruge bacio kod kontejnera

Muškarac je mrtvu suprugu iznio iz stana i ostavio je kraj kontejnera. Našli su je građani u četvrtak ujutro. Susjedi kažu da se cijelu noć čula galama iz njihova stana
Vidi originalni članak

Cijelu noć čula se galama iz njihova stana. To nije bilo prvi put pa smo znali da je mlati. Negdje oko 1 sat sve je utihnulo, kazao nam je jedan od stanara Alfirevićeve ulice u zagrebačkoj Volovčici. Potreslo ga je brutalno ubojstvo Mine Hodić (46). Policija je na obradu privela njezina supruga. Minu je na cesti oko 9 sati pronašao prolaznik.

Njezino tijelo ležalo je kraj jednog od kontejnera. Na mjesto događaja odmah je došla Hitna pomoć, no nisu joj mogli pomoći. Supruga su pronašli u njihovu stanu na 2. katu. Susjedi pričaju kako je bez opiranja otišao s policajcima. U stanu je u vrijeme ubojstva bio i njegov 14-godišnji sin, dijete s posebnim potrebama.

Policijski očevid u Alfirevićevoj trajao je cijelo poslijepodne. U policiji nisu željeli potvrditi kako je Mina ubijena. Kazali su tek da je imala hematome po tijelu te da su nesporno utvrdili da je riječ o nasilnoj smrti. Sestra ubijene bezuspješno je na mjestu događaja pokušavala doznati što se dogodilo.

- Ona ga je više puta prijavljivala policiji. Znala bi pobjeći kod mene ili bratića u Plinarsko naselje. Prije nekoliko dana joj je prijetio da će je ubiti, a sad je očito to i napravio - očajno je govorila sestra.

Smatra da institucije koje su je trebale zaštititi nisu odradile svoj posao te da netko mora odgovarati za njezinu smrt. Zbog ozljeda više je puta završila na Hitnoj. Da je Mina prijavljivala supruga zbog obiteljskog nasilja, potvrdili su nam i u policiji, no nisu željeli govoriti što su u vezi toga poduzeli. Jedan od stanara ispričao nam je kako je nesretna žena prije svega mjesec dana u pidžami istrčala na cestu bježeći od nasilnog muža. On je pak često znao popiti, a živjeli su od sakupljanja sekundarnih sirovina. U Alfirevićevu su se doselili prije pet godina. Iz stana koji su dobili na korištenje od Grada često se čula vika i galama.

- Kad sam se doselio, stavio sam osam centimetara stiropora kako ne bi morao slušati kako je tuče. Nije pomoglo - ispričao je susjed. Dodao je kako su policiju najčešće zvali susjedi zbog nepodnošljive buke.

Idi na 24sata

Komentari 402

  • uro 22.01.2012.

    ima i sjajnih primjera gdje susjedi pomognu i evo jedan moju kčerku napadne njena svekrva mama njenog muža u 23h hoće ju tuči uz nesnosnu vrisku i galamu iako kčerka u naručju drži dijete od 8. mjeseci koje od silnog vikanja i lupanja doživljava stres da ga nakon toga moramo voziti u sl brod na hitnu zatim u bolnicu na silne pretrage i nakon svih njenih maltretiranja i ispada nastavlja se maltretiranje dotične gospođe jer je svemočna radi u sudu u sl brodu i tvrdi da joj nitko ništa ne može u što smo se ja i moja obitelj uvjerili . Neprestano nas šikanira i uznemirava s sinom i suprugom koji je liječeni alkoholičar i ako joj nešto nije po voli zove policiju . Policiski službenici koji su dolazili u više navrata su ih upozorili da se trebaju ponašati kulturno i trebaju nazvati telefonom kćerku koja će im iznijeti dijete. .Usprkos svim tim upozorenjima oni i dalje dolaze i vjerojatno hoće pokazati neku svoju lažnu ljubav prema djetetu. Djete živi s nama a njegov vrli tata nije se udostoijio porazgovarati s suprugom i sinom da vidi što se dogodilo te noći . Njemu je bitno da dođe po djete i da ga vrati prljavog i s mokrim stvarima i u snu jer vožnja od 30 minuta uspava ispaćeno dijete. Nakon buđenja mali je uplašen i samo se privija uz majku . Sa svime smo upoznali centar za socijalnu skrb u sl brodu međutim ništa nitko ju ne pita dali ima od čega živjati i kako je ona i mali jer napominjem baka je svemočna . ako nemaš nikoga na svjetu da ga zaštiti. ja i moja supruga smo čvrsto uz nju tako da zahvaljujemo bivšoj komšinici sunčici sto im je pomogla u teškom trenutku do našeg dolaska u sl brod i da naše djete izvučemo iz pakla opane obitelji i zato joj hvala. Ako neko pročita ovo i ima savjet i da može pomoći unaprijed hvala.

  • 21.01.2012.

    hercegovci ne mlate zene,oni su bas njezni i dobri,za svoje zene daju sve od sebe i naravno za svoju djecu,taj osjecaj pripadanja,to je neko cudno cudo,vjerujte

  • 21.01.2012.

    zena sam,nikad ne bih dopustila da me psihopata mlati,ne kazem jednom bi me mogao udariti ali drugi put NE,koja drzava,koja policija,da kraj takvog spavam ne daj mi boze,svaka zena koju zlostavlja bilo tko sama je kriva,dajte mi minusa koliko hocete,al tako mislim

Komentiraj...
Vidi sve komentare