Obavijesti

News

Komentari 402

Zatukao ju je do smrti: Tijelo supruge bacio kod kontejnera

Zatukao ju je do smrti: Tijelo supruge bacio kod kontejnera
6

Muškarac je mrtvu suprugu iznio iz stana i ostavio je kraj kontejnera. Našli su je građani u četvrtak ujutro. Susjedi kažu da se cijelu noć čula galama iz njihova stana

VIDEO

Cijelu noć čula se galama iz njihova stana. To nije bilo prvi put pa smo znali da je mlati. Negdje oko 1 sat sve je utihnulo, kazao nam je jedan od stanara Alfirevićeve ulice u zagrebačkoj Volovčici. Potreslo ga je brutalno ubojstvo Mine Hodić (46). Policija je na obradu privela njezina supruga. Minu je na cesti oko 9 sati pronašao prolaznik.

Njezino tijelo ležalo je kraj jednog od kontejnera. Na mjesto događaja odmah je došla Hitna pomoć, no nisu joj mogli pomoći. Supruga su pronašli u njihovu stanu na 2. katu. Susjedi pričaju kako je bez opiranja otišao s policajcima. U stanu je u vrijeme ubojstva bio i njegov 14-godišnji sin, dijete s posebnim potrebama.

Policijski očevid u Alfirevićevoj trajao je cijelo poslijepodne. U policiji nisu željeli potvrditi kako je Mina ubijena. Kazali su tek da je imala hematome po tijelu te da su nesporno utvrdili da je riječ o nasilnoj smrti. Sestra ubijene bezuspješno je na mjestu događaja pokušavala doznati što se dogodilo.

- Ona ga je više puta prijavljivala policiji. Znala bi pobjeći kod mene ili bratića u Plinarsko naselje. Prije nekoliko dana joj je prijetio da će je ubiti, a sad je očito to i napravio - očajno je govorila sestra.

Smatra da institucije koje su je trebale zaštititi nisu odradile svoj posao te da netko mora odgovarati za njezinu smrt. Zbog ozljeda više je puta završila na Hitnoj. Da je Mina prijavljivala supruga zbog obiteljskog nasilja, potvrdili su nam i u policiji, no nisu željeli govoriti što su u vezi toga poduzeli. Jedan od stanara ispričao nam je kako je nesretna žena prije svega mjesec dana u pidžami istrčala na cestu bježeći od nasilnog muža. On je pak često znao popiti, a živjeli su od sakupljanja sekundarnih sirovina. U Alfirevićevu su se doselili prije pet godina. Iz stana koji su dobili na korištenje od Grada često se čula vika i galama.

- Kad sam se doselio, stavio sam osam centimetara stiropora kako ne bi morao slušati kako je tuče. Nije pomoglo - ispričao je susjed. Dodao je kako su policiju najčešće zvali susjedi zbog nepodnošljive buke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 402
VIDEO

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'
ČETNICIMA LEGIJA OKRENUO LEĐA

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'

CIA-ini zapisnici sa sastanka održanog 4. svibnja 1995. godine, praktički samo nekoliko sati nakon završetka Bljeska pokazuju koliko ih je iznenadila operacija...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...