To je to što me zanima!

Na utakmici Rijeka-Hajduk 30 navijača priveli, dva ozlijeđena

Lakše su ozlijeđena dvojica navijača iz Splita. 20-godišnjak je ozlijede zadobio dok je skidao transparent s ograde, a 19-godišnjak dok je razbijajao stakla u policiji
Vidi originalni članak

Na utakmici HKN Rijeke i Hajduka na riječkom stadionu ''Kantrida'' na kojoj je u srijedu prisustvovalo oko 7.000 gledatelja, policija je privela 30 ljudi. Optužni prijedlozi bit će podignuti protiv 18 navijača zbog alkoholiziranosti, protiv četvorice zbog posjedovanja nedozvoljenih pirotehničkih sredstava te protiv dvojice zbog posjedovanja sredstava pogodnih za napad. Evidentirana su i tri prekršaja iz domene Zakona o osobnoj iskaznici i Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Lakše su ozlijeđena dvojica navijača iz Splita, stari 19 i 20 godina. 20-godišnjak je ozlijede zadobio prilikom skidanja transparenta s ograde, dok se 19-godišnji Splićanin ozlijedio razbijajući stakla i električne svjetiljke u službenoj prostoriji policije gdje je bio priveden. Poradi počinjenja kaznenog djela uništenje i oštećenje tuđe stvari protiv njega slijedi kaznena prijava. 19-godišnjaku je izmjerena mu je koncentracija alkohola od 0,84 promila te je vrijeđao policajce zbog čega će protiv njega biti podnijeti optužni prijedlozi nadležnom Prekršajnom sudu.

Po završetku utakmice zabilježeno je oštećenje stakla na jednom gradskom autobusu koji je prevozio navijače gostujuće momčadi.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • suncokret9 23.03.2012.

    ...nema tu više pomoći!

  • Nerd86 22.03.2012.

    18 ih je privedeno zbog alkohola, a jedan je pobro po piksi od policije ? O kakvoj vi tucnjavi pricate ?

  • 11 BILI 22.03.2012.

    Srce mi se cipa od tuge kad Hrvat na Hrvata dize ruku. zar nemamo dovoljno onih koji nas nevole i kojima smeta nasa samostalnost. zbog cega se tucete ......? zbog nogometa ako se nasa liga uopce moze nazvati nogomet. ove huligane nazivati navijacima je uvrida za sve one normalne navijace koji idu na utakmice i boje se sa sobom povesti svoju malu dicu, kao sto su njih njihovi ocevi vodili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare