To je to što me zanima!

Na uzici vukla dijete?! 'Palo je, a ona je samo nastavila hodati'

Snimku je objavio na svojem Twitter profilu te je izvala brojne komentare među kojima neki tvrde kako nije riječ o živom djetetu već o lutki. Joe tvrdi da je snimka originalna
Vidi originalni članak

Internetom se proširila snimka koja, ako je ono što se čini, je zastrašujuća. Joe Cain u središtu Liverpoola snimio je ženu kako na uzici po betonu vuče dijete. Snimku je objavio na svojem Twitter profilu te je izvala brojne komentare među kojima neki tvrde kako nije riječ o živom djetetu već o lutki. Joe tvrdi da je snimka originalna.

- Hodao sam gradom i zapazio da je dijete palo na tlo, no žena se nije zaustavila već je nastavila hodati. Dijete se nije bunilo i činilo se da mu je to sve u redu, no ljudi oko mene su se uspaničili i nitko nije znao da li da nešto učini ili ne - rekao je za lokalni Echo. 

Snimku je od objave pogledalo na tisuće ljudi, a komentari su dvojaki. 

- Varaš nas, ovo je lutka, a ne dijete - kaže jedan komentator, dok drugi prozivaju prolaznike koji nisu intervenirali nešto učinili za dijete. 
 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • bree77 27.10.2017.

    Zena se malo zamislila u hodu,to je sve....

  • dkmjnn 27.10.2017.

    Prije nego sam imala svoje dijete, često sam znala osuđivati postupke roditelja na ulici, trgovini i slično. Ali nakon što sam rodila i kad je klinac došao u neke male godine (3, 4, 5,), potpuno sam shvatila roditelje i njihovo ponašanje. Klinci te mogu toliko iživcirat da bi ga najradije prepolovila nasred ulice. A onda se pojavi nekakav zabrinuti prolaznik i uči me pameti kako postupati s vlastitim djetetom.

  • sarahana 27.10.2017.

    Liverpool,Britain! Nista novo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare