To je to što me zanima!

Na Velesajmu u utorak otvaraju novi punkt za drive-in testiranje

Građani će se tu moći testirati sedam dana u tjednu, od 10 do 13 sati, pri čemu će se testiranje provoditi samo temeljem uputnice liječnika primarne zdravstvene zaštite i isključivo uz prethodno online naručivanje
Vidi originalni članak

Nastavni zavod za javno zdravstvo (NZJZ) „Dr. Andrija Štampar“ uspostavlja novi punkt za drive-in testiranje na covid-19 u Zagrebu, koji će biti smješten na Velesajmu te će početi s radom već od 2. studenog.

PODACI LOKALNIH STOŽERA U Zagrebačkoj županiji 355 slučajeva zaraze koronom

Prostor za testiranje bit će smješten na ulazu Zapad 2 i odvojen od ostalih sadržaja, priopćeno je u subotu iz NZJZ.

KORONA BUKTI U HRVATSKOJ Novi režim: Sve zagrebačke bolnice postaju covid-bolnice

Građani će se tu moći testirati sedam dana u tjednu, od 10 do 13 sati, pri čemu će se testiranje provoditi samo temeljem uputnice liječnika primarne zdravstvene zaštite i isključivo uz prethodno online naručivanje.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • hvala bogu što sam ateist 30.10.2021.

    Antigenski test - nabavna cijena 11.00 kuna + pdv = 13.75kuna - prodajna cijena 150 kuna - zarada 136.25 ili deset puta više ako je isti omjer nabavne i prodajne cijene i kod PCR testa - a nema razloga ne biti onda je vrlo lako s prodajne cijene testa koja je 600 kuna doći do nabavne cijene koja bi bez pdva trebala biti 44 kune, s pdvom 55 i zarade od vrtoglavih 545 kuna po testu -  zamislite - da vi dnevno na stotinama punktova testirate na stotine građana koji još čekaju u redovima uz toliku zaradu bili žellli da korona ikada prestane??? 

  • Sloboda999 30.10.2021.

    Kad će cjepivo "to go" i gratis shake od jagode?! Strava...

Komentiraj...
Vidi sve komentare