To je to što me zanima!

Na vrtiću u Širokom Brijegu osvanuo ustaški transparent

Transparent s likom Ante Pavelića uz natpis ustaške koračnice "U Madridu grobnica od zlata" bio je obješen na ogradi vrtića Trnoružica. Transparent je vrlo brzo uklonila policija
Vidi originalni članak

Bljesak.info javlja da je u Širokom Brijegu osvanuo transparent s likom Ante Pavelića uz natpis "U Madridu grobnica od zlata", odnosno dio iz ustaške koračnice. Međutim, izgleda da su transparent brzo uklonili jer su nam čitatelji javili da više nije tamo.

Transparent je bio stavljen na ogradu dječjeg vrtića Trnoružica, a uz sve to stoji datum i godina Pavelićevog rođenja i smrti i najvjerojatnije je postavljen povodom 58. obljetnice njegove smrti

Policija je potvrdila kako su oni uklonili transparent.

'- Policijski službenici Policijske uprave Široki Brijeg  postupili su po prijavi te su uklonili transparent. Poduzimaju se druge mjere i radnje u skladu sa zakonom - izjavio je za Bljesak.info glasnogovornik Uprave policije MUP-a Županije Zapadnohercegovačke Dražan Bošnjak.

Idi na 24sata

Komentari 149

  • Čarli1976 29.12.2017.

    Ništa novo i neobićno to je u Š. Brijegu i Ercegovini normalno jer tamo su najveći ustaše i izrodi hrvatske koji su prodali Italiji Dalmaciju sa otocima koje je poslije Tito vratio matici Hrvatskoj.,i sad opet su živnuli uz pomoć službenog hdz Zagreba kojim komanduju bosanci Vaso i Bandić i uvode nas u neizvjesnost pa ćak i u novi rat.

  • sitnozubi 28.12.2017.

    ajjjjoj a da ga nije bilo di bi mi bili sada...pa zna se ne bi nas bilo....

  • zeljkov1 28.12.2017.

    hercegovanca i dalje slave izdajnika i kukavicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare