To je to što me zanima!

Na Zavižanu tek 2 stupnja: Do nedjelje smo u dugim rukavima

Iako se temperature kreću između 11 i 17 stupnjeva, hladno je zbog jakog vjetra koji bi trebao oslabiti poslijepodne. Očekuje nas oblačno, vjetrovito i svježe vrijeme
Vidi originalni članak

Mnogi su se jutros probudili s mišlju da ne bi bilo loše da radi grijanje. Temperatura je na Zavižanu u šest sati bila tek 2 stupnja Celzijeva. U ostatku zemlje kretala se između 11 i 17 stupnjeva, međutim zbog vjetra činilo se da je puno hladnije. 

Promjenjivo i pretežno oblačno te vjetrovito i svježe vrijeme očekuje cijelu Hrvatsku u četvrtak. Mjestimične kiše moglo bi biti uglavnom na istoku i u gorju, te u Dalmaciji u kojoj osobito na jugu može biti i pljuskova s grmljavinom te veće kiše. 

Puhat će povremeno umjeren, mjestmice i jak sjeverni i sjeveroistočni vjetar. Na Jadranu će puhati umjerena i jaka, a ponegdje i olujna bura. Podno Velebita mogla bi imati i orkanske udare. Na krajnjem jugu puhat će i jugo i jugozapadnjak. Temperature će se kretati između 12 i 17 stupnjeva Celzijevih, a na Jadranu između 15 i 20 stupnjeva.

Vjetar bi trebao oslabiti poslijepodne i navečer. 

Kiša i niže temperature trajat će u velikom dijelu zemlje barem do nedjelje, a negdje i do ponedjeljka. Nakon toga trebali bi se vratiti sunčani dani i temperature iznad 20 stupnjeva. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • takoy 23.05.2013.

    odlična vijest makar više ne shvaćam ozbiljno ove na 24 sata jer su fulali prognoze zadnja dva puta

  • ThunderdomeXI 23.05.2013.

    konačno pravo proljeće, a ne kad mi 35 stupnjeva udari u 4-5. mjesecu, na ljeto nek prži, a sad dobro dođe malo osvježenja.

  • digić 23.05.2013.

    Kaj budu jadni blitvari,ljetna sezona u komi,morali se budu preorijentirati na kontinentalni turizam i izvoz blitve i maslinovog ulja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare