To je to što me zanima!

Načelnik Baške Vode tvrdi: Iz HEP-a mi prijete smrću

Načelnik Općine Baška Voda i njegov zamjenik Filip Vidulin (44) prijavili su policiji prijetnje smrću. Tvrde da im je priprijetio HEP-ov voditelj pogona
Vidi originalni članak

Josko Roščić (na slici), načelnik Općine Baška Voda i njegov zamjenik Filip Vidulin (44) prijavili su policiji prijetnje smrću. Tvrde da im je priprijetio HEP-ov voditelj pogona A.R.(52) iz Makarske jer je komunalni redar zabranio im prekopavanje Oborinske ulice u Baškoj Vodi. Prema tvrdnjama općinara HEP nije imao potrebne dozvole. U istrazi je A.R. potvrdio svađu s čelnicima Baške Vode, ali ne i prijetnje smrću. Nakon saslušanja je pušten na slobodu, te je o prijetnji makarska policija uputila posebno izvješće Državnom odvjetništvu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • rođin rođo1 20.03.2010.

    tako se ponašaku iz HEP-a meni su kopali po zemljištu i vozili se kamoinima kako im se prohtjelo.niko nije pitao niti tražio dozvolu za ulazak na privatni posjed sa kamionima i bagerom,ulaz na zemljište su mi zajebali nagurali bagerom kamen i tako ostavili.neznam ni ko je radio ni za koga,znam samo da je zakapan elektro kabel.

Komentiraj...
Vidi sve komentare