To je to što me zanima!

Nacrtao njegovu karikaturu: Baldasar daje otkaz radniku?

Dalibor Lovrić, savjetnik za kulturu Gradske uprave, proslijedio je karikature, na kojima su Ivo Baldasar i pročelnik za kulturu Siniša Kuka, nekolicini svojih kolega
Vidi originalni članak

Dalibor Lovrić, savjetnik za kulturu Gradske uprave, proslijedio je karikature nekolicini svojih kolega. Na crtežima su gradonačelnik Ivo Baldasar i pročelnik za kulturu Siniša Kuka.

- Već danima naziva pročelnike i ja sam jedina tema. Mene iskreno plaši da se on toliko bavi sa mnom. I da, donijeli su mi taj postupak na potpis, ali ga nisam potpisao, nego sam ih uputio da mi ga pošalju poštom - rekao je Lovrić i pojasnio zašto je nacrtao sporne karikature:

- Karikature inače radim iz hobija, a u njima pokušavam oslikati stanje duha, kako u zgradi Gradske uprave, tako i šire. Nisam crtao samo Ivu Baldasara, nego i predsjednika Ivu Josipovića, Ivu Sanadera te brojne druge.

Gradonačelniku su navodno dvije karikature posebno teško pale, a jedna od njih se zove “Proračun kulture”. Iz Banovine jučer nisu imali komentara.

24sata

Idi na 24sata

Komentari 121

  • El Tractor 15.02.2015.

    Trenira strogoću na malima kao i njegov predhodnik.

  • MarijanGrdašić 15.02.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • smilo 14.02.2015.

    sada kad hajduk uzme vanjskog trenera za puste milione, koji će obečati prvo mjesto hajduku! onda za godinu dana hajduk četvrti ili peti, trener dobiva otkaz, ali milijuni odlaze s njim! tada hajduk neče imati za plače, niti za struju i vodu i bude pred bankrotom! onda demonstracije na rivi, (protiv mamića, šukera i dalaj lame!), a onda Baldasar daje iz gradskog proračuna i eto ooooossssstttttaaaajjjjjjje gradonačelnik! bili živi i vidli! uostalom več smo nekoliko puta vidli isti scenario!

Komentiraj...
Vidi sve komentare