To je to što me zanima!

'Nadam se da je ovo početak revizija predstečajnih nagodbi'

Nisam direktni kritičar Slavka Linića nego koncepta i sustava predstečajnih nagodbi koji nije zabilježen nigdje u Europi, kaže sudac Trgovačkog suda Kolakušić
Vidi originalni članak

Pročitajte više o temi na stranici Linićeva smjena.

Nisam direktni kritičar Slavka Linića nego koncepta i sustava predstečajnih nagodbi koji nije zabilježen nigdje u Europi pa ni nigdje u demokratskom svijetu. Nadam se da je ovo početak revizije svih do sada zaključenih predstečajnih nagodbi, rekao je u utorak za HRT sudac Trgovačkog suda Mislav Kolakušić

Kolakušić je bio među prvima koji je javno kritizirao predstečajne nagodbe. U utorak je i dao usporedbu između broja zaključenih predstečajnih nagodbi u Hrvatskoj i Sloveniji. Rekao je da je u Hrvatskoj u godinu i pol zaključeno negdje oko 1100 predstečajnih nagodbi, a u Sloveniji u godinu dana samo 13.  


Idi na 24sata

Komentari 103

  • liliana 20.12.2014.

    Ovaj čovjek me oborio s nogu.Tako pametnog i zanimljivog sagovornika još nisam vidjela na televiziji.On je kandidat za ministra pravosuđa.Fenomenalan je.Tako bi trebali izgledati političari.Šteta šta nema svoju stranku.

  • 07.05.2014.

    1100 predstecajnih nagodbi, mjeri se u mulijardama, koliko je kapnulo sa strane?, kome? pogodite.

  • SAINT 07.05.2014.

    Nevjerovatno je da je na nagovor Linića sve o predstečajnim nagodbama proglašeno državnom tajnom. Suludo ali meni je sve jasno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare