To je to što me zanima!

'Nadam se da je Uskok u pravu, ali praćenje je teško dokazati'

Smatram da treba pričekati i izvješće Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost - rekao je Grmoja koji je prvi pokrenuo priču o praćenju Petrova
Vidi originalni članak

Nakon što je USKOK objavio da Božo Petrov nije bio praćen ni prisluškivan, čovjek koji je cijelu priču pokrenuo, glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja, rekao je kako ne zna tko je sve ispitan i pojasnio:  

- Pozdravljam brzu reakciju USKOK-a i provedenu istragu. Međutim, javnost je bila upoznata s činjenicom da sam samo ja ispitan. Ne znamo jesu li ispitani i drugi akteri, kao ni njihov broj - rekao je Grmoja koji dodaje kako je ranije upozorio da će ako je akcija praćenja Petrova bila provedena u manjem krugu ljudi, biti vrlo teško provesti istragu i dokazati  praćenje.

- Smatram da je potrebno pričekati i izvješće Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost. Nadam se da je izvješće USKOK-a u potpunosti pravovaljano, kako se ne bi ponovio slučaj Slavka Linića, s obzirom na to da svjedočimo medijskim napisima o tome da je gospodin Linić ipak bio praćen usprkos ranije provedenoj istrazi koja je to demantirala - kaže Grmoja.

Idi na 24sata

Komentari 343

  • Pero_Ždero 16.01.2016.

    e moj grmoja ,i ti guras nos tamogdje si jos malen i nezreo

  • RUS 14.01.2016.

    LAŽOV laže ko pas nadam se da če ga Ostojič oderat na sudu jer takvi to i zaslužuju i ne dolazi u Istru mi ne primamo takve kretene i lažove

  • zeljkov1 14.01.2016.

    Nadam se da ne lažeš,ali ipak lažeš i ti i cijeli Most.LAŽEŠ KAO PETROV.

Komentiraj...
Vidi sve komentare