To je to što me zanima!

'Nadam se da su svi dobro, dva automobila skroz su razbijena'

Oko 23:30 sati došlo je do prometne nesreće u Horvaćanskoj ulici na zagrebačkoj Knežiji. Sudarila su se dva automobila nakon čega je nastala velika materijalna šteta, nema ozlijeđenih
Vidi originalni članak

- Dva auta skroz su razbijena, nadam se da nema ozlijeđenih. Policija je već tu, tramvaj je stao i svi putnici su izašli van. Može se proći autom, a dijelovi automobila su posvuda - rekao nam je čitatelj koji se našao na mjestu nesreće. 

Unatoč velikoj materijalnoj šteti, promet brzo normalizirao javljaju nam čitatelji, no jedan od dva razbijena automobila prepriječio je tramvajske tračnice. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Oko 23.20 sati došlo je do prometne nesreće u Horvaćanskoj ulici na zagrebačkoj Knežiji. Sudarila su se dva automobila i nastala je samo materijalna šteta - rekli su nam iz policije. 

Teže ozlijeđenih, kažu, nije bilo. U oba automobila aktivirali su se svi zračni jastuci, a vozači i putnici sami su izašli iz automobila. 

Tijekom obavljanja očevida, nekoliko je policajaca s vozačicom tramvaja pokušalo izgurati auto s tračnica kako bi tramvaj mogao proći. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ubi.se.od.posla 28.01.2020.

    bzvz

  • nori 🖖 18.01.2020.

    Dečki s Knežije

  • bela-strela 18.01.2020.

    Bitno da se telefoni odmah vade i okidaju slike i filmići. K tome još to rade vozači-ce u vožnji.. Bravo

Komentiraj...
Vidi sve komentare