To je to što me zanima!

NADRIPOLITIČARI: Ivan Tepeš & Co su izgubljeni u zakonima

Pomiješali zakone za ukidanje ureda Mesiću, Zokija prijavili za računala umjesto za mržnju. Pogrešno su navedeni svi brojevi Narodnih novina u kojima je objavljen zakon, piše Vlada
Vidi originalni članak

Profesor povijesti, doktor medicine i ekonomist sa srednjom školom. To je sastav kluba zastupnika HSP-a “Ante Starčević”, koji se baš ne snalazi u zakonima i propisima.

Bivšem predsjedniku Stjepanu Mesiću Vlada će 1. lipnja ukinuti pravo na ured i auto, za što su se zalagali zastupnici HSP-a AS Ivan Tepeš, Ivan Kirin i Pero Ćorić. No prijedlog je Vlada odbila jer su izmiješali zakone.

- Pogrešno su navedeni svi brojevi Narodnih novina u kojima je objavljen zakon - piše Vlada.

Zastupnici HSP-a AS dosad su samo usmeno predlagali, primjerice, i uvođenje vojnog roka, te su prozivali partnere iz Mosta da su previše spori. No ni oni se nisu snašli. Tako su i prije mjesec i pol odlučili prijaviti Milanovića za govor mržnje. Sastavili su kaznenu prijavu i poslali je Državnom odvjetništvu jer je Milanović Tepeša nazvao “filonacistom koji je u slobodno vrijeme potpredsjednik Sabora”. No u kaznenoj prijavi su se pozvali na članak i stavak Kaznenog zakona koji kaže: “Računalni programi su skup podataka koji su u stanju prouzročiti da računalo izvrši određenu funkciju”.

Osim što su fulali stavak (govor mržnje je definiran drugim), također su se pozvali na definicije u uvodu zakona, što je pogrešno. Trebali su pregledati cijeli zakon jer je djelo za koje su prijavili Zokija puno dalje u zakonu. 

Idi na 24sata

Komentari 194

  • jožek2 15.04.2016.

    Dokle takvi kao ovaj Tepeš sjede u saboru i potpredsjednik je sabora hrvatska mora tonuti sve dublje i dublje, a tko mu je dao mandat? biraći nisu dobo je 0,0 6% glasova i on je sad vlast, i djeli lekcije hrvatskom narodu i sramoti nas u svjetu, ljigaaaaaaaaaaaaaa

  • mihaella 15.04.2016.

    Na ove opskurne i moralno upitne likove se uopće ne treba obraćati nikakva pažnja, jer im se time daje na važnosti. Ti pajaci, nikogovići i lezijebovići nas sramote diljem svijeta. Nemaju pojma ni o čemu, šire mržnju, svađaju narod, puštaju probne balone, umišljaju si kako su oni vlast, a otirači su i glasnogovornici Karamarka.

  • JerkoKC 15.04.2016.

    Moželi jedan tjedan bez ovoga na portalu , da mi se popravi probava?

Komentiraj...
Vidi sve komentare