To je to što me zanima!

Najavio smrt na Facebooku i otišao se objesiti u parku

Paul Zolezzi (33) bio je pod utjecajem heroina. Na Facebooku je napisao kako je život okončao u Brooklynu. Ondje se nekoliko sati kasnije ubio
Vidi originalni članak

Rođen u San Franciscu, postao zvijezda posvuda i život okončao u Brooklynu... Ne pitajte više, posljednje je što je Amerikanac Paul Zolezzi (33) napisao na svom profilu na Facebooku. Status je pomijenio u petak u 20.40 sati. U subotu ujutro pronašli su ga mrtvog na igralištu blizu muzeja u Brooklynu. Obijesio se pod utjecajem heroina.
- Eto što droga radi od mladih. Postaju usamljeni i sve što žele jest biti zapamćeni - očajna je Paulova majka Stephanie Zolezzi. Kaže kako mu je na sve načine pokušala pomoći. Nažalost, neuspješno. Odlazio je na liječenja u komune, ali ondje se zadržavao samo kratko. Radio je kao model, ali, tvrdi majka, to mu nije polazilo za rukom. I njegov otac, šizofrenični pisac, tragično je okončao život. Bacio se s Golden Gate Bridgea. Paula poznanici opisuju kao čudaka.
- Bio je stvarno bolestan, ali nikad ne bih pomislila da će se iz očaja ubiti - tvrdi Melissa Lopez (33). Na Facebooku je često pisao morbidne statuse.
- Pitam se što sam tako loše učinio u prošlom životu da sam zaslužio ovaj - napisao je u siječnju.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • slawonka 27.02.2009.

    pa i ja imam facebook,i nisam bolesna sto sam stavila svoje slike i slike svoje dijecice,,a tamo komuniciram samo sa svojim prijateljicama,,i nevidim nista lose u tome,,ima puuuno gori stranica vijerujte,,a i cudaka svakaki ima di god se okrenes .....

  • loly0 22.02.2009.

    pa napravio je sebi, jebg sam je kriv, takve nezelim zalit ima i gorih stvari.....

  • Goge61 21.02.2009.

    Joj, nebuloza i neandetralaca, na fejsu imam prijatelje i rodbinu razasutu po lijepoj našoj i svijetu, koga ne poznaš, toga i ne prihvaćaš jasnooooooooooo !!!!..Žao mi mladića, ali okolnosti životne i odgoj vjerojatno su utjecali da i on za ocem ode u smrt!

Komentiraj...
Vidi sve komentare