To je to što me zanima!

Najgora vlast? Žele reforme, a do sada donijeli tek 17 zakona

Vlada Tihomira Oreškovića je kroz Sabor uspjela progurati 17 zakona – gotovo četiri puta manje od 65 zakona koliko je uspjela čak i prošla vlada Zorana Milanovića
Vidi originalni članak

Tako je ova vlast, u svojih prvih 137 dana, koliko je prošlo od konstituirajuće sjednice Sabora 28. prosinca 2015. do prošlog petka 13. svibnja, donijela uvjerljivo najmanje zakona u odnosu na prethodnike. U tom je periodu vlada Tihomira Oreškovića kroz Sabor uspjela progurati 17 zakona – gotovo četiri puta manje od 65 zakona koliko je uspjela čak i prošla vlada Zorana Milanovića u svojih prvih 137 dana, ili tri puta manje od druge vlade Ive Sanadera, piše Telegram. 

Podsjetimo, činjenica je da saborska većina predvođena HDZ-om već tri tjedna nije u stanju skupiti kvorum i glasati. To je razljutilo prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka koji je u ponedjeljak na sastanku najužeg vodstva HDZ-a zatražio da Sabor glasuje u srijedu i petak. Karamarko će u srijedu u 8.30 sati doći i na Klub zastupnika HDZ-a gdje će tražiti disciplinu, a glasovat će se sat vremena kasnije. 

 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Nisan te tila 17.05.2016.

    Ispravak krivog navoda: Ne žele oni ništa drugo, osim svojih interesa i šuškavaca.

  • siskic 17.05.2016.

    šta kaže biskup košić na ovu kradoljubnu družinu koja vlada i harači državom ?....naime isti je bio teški zagovornik ove bratije da dođu na vlast.....oglasi se biskupe, reci koju. jesu li opet krive komunjare za ovu ludost koja sada vlada u hrvatskoj. hihi biskupe.

  • projekt_venus 17.05.2016.

    Neka ova vlada potraje što duže jer nasmijava cijeli svijet. Nije puno, ali ljude iz cijelog svijeta naša vlada veseli :))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare