To je to što me zanima!

Najluđe tetovaže na jednom mjestu: Konvencija u Londonu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Već jedanaestu godinu za redom, u Londonu se održava konvencija za majstore i ljubitelje tetovaža. Svake je godine sve više posjetitelja, a tetovaža ima svakakvih
Vidi originalni članak

Popularno ga nazivaju 'Woodstockom tjelesnog ukrašavanja', a nadimak je dobio zbog sve većeg broja posjetitelja željnih novih, još luđih tetovaža kod najboljih majstora u tetoviranju.

POGLEDAJTE VIDEO: Nekima je cijelo tijelo prekriveno tintom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Organizator konvencije, Marcus Berriman rekao je kako je konvencija vrlo brzo postala planetarno popularna. "Počeli smo s otprilike 120 majstora tetoviranja, a sada ih imamo 400. Imamo najbolje umjetnike iz svih dijelova svijeta - 'velike meštre', mislim da bolje od ovoga niti ne može, a posjetitelji ovdje to su prepoznali." dodao je Marcus

Na konvenciji se i biraju najbolje tetovaže po različitim kategorijama, a na kraju i najbolja tetovaža cijelog događaja.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • kaos(442709) 29.09.2015.

    Previse!!! Ja bi jednu malu al mi muz neda!!!

  • Galeb i ja 28.09.2015.

    Nema niti jedne tetovaze koja je pametna,To su sve gluposti i unistavanje.

  • krumpirusa 28.09.2015.

    osobno volim tetovaze i imam ih nekoliko (i bit ce ih jos hehe), al ne znam sta je 'ludo' u ovim tetovazama na slikama. ima puno ludjih, ljepsih i zanimljivijih tetovaza od tih, pogotovo one zadnje 'selfish'...to je vec glupo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare