To je to što me zanima!

Najmanje 40 mrtvih u rušenju platforme u elektrani u Kini

Nesreća se dogodila u gradu Fengcheng oko 7 sati po lokalnom vremenu. Takvi slučajevi su relativno česti u industrijskim područjima Kine, od rudarskih katastrofa do tvorničkih požara
Vidi originalni članak

Najmanje 40 ljudi poginulo je u četvrtak u rušenju platforme rashladnog toranja elektrane u istočnoj kineskoj pokrajini Jiangxi, izvijestila je kineska novinska agencija Xinhua.

Nesreća se dogodila u gradu Fengcheng oko 7 sati po lokalnom vremenu, a na mjesto nesreće poslane spasilačke ekipe, navodi agencija bez drugih pojedinosti.

Takvi slučajevi su relativno česti u industrijskim područjima Kine, od rudarskih katastrofa do tvorničkih požara.

Kina je obećala poboljšati sigurnosti na takvim objektima, a predsjednik Xi Jinping bio je posebno oštar nakon kemijskih eksplozija u lučkom gradu Tianjinu u kojima je prošle godine poginulo više od 170 ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Fighter for Justice 29.11.2016.

    Koji clanak tak da se nista previše nezna!? Dal su je htjeli srusiti ili se sama srusila kada su je gradili? Zasto se platforma srusila,slab materijal ili?

  • gender bender 24.11.2016.

    Nije ni cudo, jedna od najkorumpiranijih zemalja na svijetu gdje se uredno krse svi propisi i sva ljudska prava pod budnim okom politike. Bitno da se okrece kapital.

  • Annunnaki 24.11.2016.

    40 mrtvih u kini....pa ima ih prek milijardu....kolateralne zrtve kako bi amerikanci rekli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare