To je to što me zanima!

'Najoštrije osuđujem huliganski napad na vaterpoliste u Splitu'

To je nešto na čemu svi moramo poraditi, da se takvi huliganski ispadi ne događaju, posebno ne na rivi usred bijela dana i to u sportu, rekao je Andrej Plenković
Vidi originalni članak

Premijer Andrej Plenković u ponedjeljak je osudio huliganski napad na vaterpoliste Crvene Zvezde u Splitu, prenosi N1.

"Mislim da treba najoštrije osuditi taj huliganski napad na vaterpoliste Crvene zvezde", rekao je Plenković.

GRADONAČELNIK OPARA: 'Split nije i neće biti grad koji tolerira govor mržnje i nasilje'

"To je nešto na čemu svi moramo poraditi, da se takvi huliganski ispadi ne događaju, posebno ne na rivi usred bijela dana i to u sportu u kojem su takve stvari vrlo rijetke iznimke", ocijenio je premijer za N1.

Smatra kako je najvažnije da hrvatska policija djeluje žurno i uhiti napadače te da se oni propisno kazne.

NAPADNUTI U SPLITU Igrači Zvezde pokazali ožiljke: Nitko na Rivi nije htio pomoći

Trojica vaterpolista Crvene zvezde u subotu su napadnuta na splitskoj Rivi, dvojica su uspjela pobjeći, dok se jedan spasio skokom u more. Napala su ih petorica mladića, a jedan vaterpolist u tom je napadu lakše ozlijeđen.

Dva napadača su prijavljena za pokušaj teškog ozljeđivanja i razbojstvo iz mržnje.

 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • novajlija 12.02.2019.

    dobra reklama za hrvatsku

  • Rollan Rollan 11.02.2019.

    Koje li je to minoriziranje. Ne radi se tu o huliganstvu. Ovdje se radi o teškom krivičnom djelu ponukanom mržnjom (osnova i nije bitna). Koji luđak moraš biti i tko te to mogao odgojiti da u hrpi-čoporu napadaš nekog tko mirno pije kavu i uopće nije bitno kako je odjeven. Koji to jebeni primitivni idiot moraš biti kada zbog tvoje želje za ubijanjem netko usred zime mora skočiti u more? Ovo je nečuveno što se dogodilo. Kakav je to turistički grad u kojem u čoporu napadaju, pokušavaju ozlijediti, pa čak i moguće ubiti? Trebalo bi vidjeti pojedinosti o članovima čopora, tko su i odakle su. Jer takvih stvari nije nekada bilo kod nas. Policija će ih i privesti, a nakon toga na djelu stupaju članovi našeg vrlog pravosuđa - pa za rezultate ne moramo niti malo dvojiti. Upravo žanjemo ono što je stranka s optužnicom 20ak i nešto godina sijala - samo mržnju i nepoštivanje svih i svega osim njih samih.

  • ina67 11.02.2019.

    Gaf za gafom, incident za incidenton, ne htijenje da se tome stane na kraj, dozvoljavanje sv ega i svačega dovelo nas do ovoga što danas čujemo. Osuđujem, a ništa ne činim djeluje samo kratko, a onda se vrati kao bumerang.

Komentiraj...
Vidi sve komentare