To je to što me zanima!

Najpoželjnija je na internetu: Žele me poljubiti nakon 10 min.

Lauren je New York Magazine u veljači ove godine svrstao među četiri najpoželjnije djevojke u gradu. Od onda je postala poznata kao najpoželjnija djevojka na 'netu'
Vidi originalni članak

Make up umjetnica s Manhattana, Lauren Urasek, slovi za najpoželjniju ženu na internetu. Naime, 23-godišnja djevojka na stranici za traženje ljubavi, OKCupid, dnevno dobiva i do 35 poziva za izlazak, javlja Daily Mail

Popularnost joj se naglo podigla nakon što ju je New York Magazine u veljači ove godine svrstao među četiri najpoželjnije djevojke u gradu.

Djevojka je ispričala kako je svoj profil na stranici OKCupid izbrisala nakon što se počela viđati sa sada već bivšim dečkom, kojeg je također ondje upoznala. Stranici se ponovno priključila u siječnju ove godine. 

- Nikada se nisam smatrala najzgodnijom djevojkom ovdje. Odrasla sam kao ružno pače i ova me popularnost zaista začudila - napisala je na svom profilu Urasek. 

Bizarne poruke objavljuje na Tumblru

Ispričala je i kako dobiva bizarne ponude i poruke, a sve je okupila na Tumblr profilu kojeg je nedavno otvorila. Trenutačno nije u vezi, a kaže kako nije u posljednje vrijeme bila ni na mnogo spojeva. 

- Upoznala sam dečke koji me pokušavaju poljubiti 10 minuta nakon što me upoznaju. Mnogi lažu o svom životu, a najčešće i o izgledu - kazala je Lauren. Priznaje i kako je upoznala muškarce koji su joj se jako svidjeli, no nisu s njom htjeli ponovno izaći. 

Lauren je zaključila i kako joj je cijelo iskustvo s novom popularnošću naporno i nimalo zanimljivo.

Idi na 24sata

Komentari 147

  • fallout2 16.04.2014.

    predobra

  • najiram 10 16.04.2014.

    prije neg bi je zel pod svoje znjom u kadu i ribal bi ju jednu vuru kaj bi opral to su kremu sa nje...e onda bok bi ju dobil bez maske bi bolje pogledasl kaj je to za robu i koliko je na njoj silikona....što ju dobi za ženu dobil bude gumenu ženu...koja laja kak navinjena...

  • _petra_ 15.04.2014.

    i napisan clanak radi cega????????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare