To je to što me zanima!

Najveća nagradna igra 24sata: Osvojite novi Mitsubishi ASX

FANTASTIČNA NAGRADA: Automobil koji darujemo u novom kolu nagradne igre svjetski je rekorder u maloj potrošnji. Čitatelji se u igru mogu uključiti do petka
Vidi originalni članak

Najveća nagradna igra 24sata se nastavlja. Od utorka zaigraj s nama jer možeš osvojiti i drugi automobil u nizu, najnoviji Mitsubishi ASX Intense Plus.

Nakon što ste prošlog tjedna mogli sakupljati kupone za naš prvi automobil, najnoviji model popularnog automobila KIA Sportage, ovog tjedna vam donosimo novi luksuzni zgoditak.

Mitsubishi ASX Intense Plus SUV, koji je svjetski rekorder u maloj potrošnji, a idealan za je vožnju na cesti, ali i za off road avanture. 

Na hrvatskom tržištu dostupan je s MIVEC 1.6 benzinskim motorom od 117 konjskih snaga te tri dizela. Motori sa manualnim mjenjačem sa Auto Stop & Go sustavom ispunjavaju EURO 6 normu o emisiji ispušnih plinova. ASX koristi istu platformu kao i veći Outlander, a skraćeni prevjesi kotača dodatno naglašavaju sportski karakter.

Da osvojite ovaj odličan automobil, potrebno je sakupiti deset kupona od 23. lipnja do 3. srpnja. Ukoliko ste propustili jedna ili dva kupona, ne brinite se, jer 4. i 5. srpnja objavljujemo po jedan džoker kupon koji zamjenjuje po jedan, bilo koji, propušteni kupon.

Drugo kolo nagradne igre počinje već u utorak, a čitatelji se mogu uključiti zaključno do petka, 26. lipnja. Kad skupite sve kupone, izrežite ih i pošaljite na adresu P.P. 195, 10001 Zagreb s naznakom: 24sata nagradna igra "Osvoji najnoviji Mitsubishi ASX Intense Plus".

Najvećoj nagradnoj igri ni tu nije kraj jer već od 4. srpnja dijelimo i treći automobil u nizu, popularni Renault Captur. Prvi Renaultov gradski terenac okretan je, dinamičan i elegantan, kako izvana tako i iznutra. Zato ne propustite vrijedne kupone u tiskanom izdanju 24sata.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • BlackRaven 25.06.2015.

    Wtf? Reklama skrivena pod nagradnom igrom čiji "sretni dobitnik" već sjedi u redakcij? Navodno.. LOLz..Ajde dajte si barem malko više truda..

  • Launch Diagun 24.06.2015.

    Kaj ekipa iz Mitshubishia vraća uslugu za srušen natječaj sa Toyotama...

  • DamirMustapić 24.06.2015.

    namisteno vec nekome

Komentiraj...
Vidi sve komentare