To je to što me zanima!

Iz Siska u Zagreb: Pintarić se zaposlio u Gradskim grobljima

Na burzi bio 10 mjeseci: Bivši gradonačelnik Siska, inače diplomirani pravnik radi u Zagrebačkom holdingu, referent je za kadrovske poslove u Gradskim grobljima
Vidi originalni članak

Dinko Pintarić (HDZ), bivši gradonačelnik Siska, napokon je našao posao nakon što je deset mjeseci bio na Zavodu za zapošljavanje.   

Zaposlio se u Zagrebačkom holdingu, i to na mjestu referenta za kadrovske poslove u Gradskim grobljimaPintarić je inače diplomirani pravnik. Zaposlio se na mjesto referentice koja je otišla u mirovinu.

Pintarić je u lipnju 2013. godine izgubio na lokalnim izborima u Sisku. Nakon što je, po zakonu, primio šest plaća, završio je na burzi rada.  

Idi na 24sata

Komentari 36

  • duje912 26.10.2014.

    opet ponavljam - zagreb - država u državi.. ma sad kad su zatvorili Bandu možda će i ZG spati na prosjački štap kao i ostali gradovi po HR....

  • Velečasni 1 26.10.2014.

    Vidi,vidi...Putin se zaposlio u Holdingu...Tu bi se moglo svašta izleći...

  • RadivojeJovičić 26.10.2014.

    INTERESANTNO da mi se u isto vrijeme oko Mirogoja (gdje imam klesarsku radnju) dogodi više naizgled nepovezanih agresija na mene ?! Da li je u isto vrijeme zaposlen desničarski radikal DINKO PINTARIĆ u Gradskim Grobljima a tri dana potom SVEOPĆE OMETANJE MOJEG PODUZEĆA U RADOVIMA NA MIROGOJU ??? I drugo: Milan Bandić ? Zdenko Antunović ? ČIJE LI JE MASLO OD NJIH DVOJICE DA SE IDORA HEGEL OD OVOG PROLJEĆA TOLIKO RAZBAHATILA, DA JE NJENA OBITELJ KRENULA U AGRESIJU NA SUSJEDE ??? Zna li netko izvorište tog ohrabrenja ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare