To je to što me zanima!

Nakon 2 godine našao kćerkicu (5) u skloništu za beskućnike

Kad mu je bivša odvela kćer, Bryan se slomio. Od njihova odlaska stalno ih je tražio i na sudu je podnio zahtjev za skrbništvo koje je i dobio u ožujku prošle godine
Vidi originalni članak

https://www.facebook.com/profile.php?id=100008218204393&sk=photos

 

Prije dvije godine Bryana Thouvenela (41) ostavila je djevojka i otišla iz Myrtle Creeka, u kojem su živjeli, i sa sobom je povela njihovu kćer Harmony (5). 

Djevojčica je u vrijeme odlaska imala sam tri godine i sjećala se jedino da njezin tata svira gitaru, piše Independent.

Kad mu je bivša odvela kćer, Bryan se slomio. Od njihova odlaska stalno ih je tražio i na sudu je podnio zahtjev za skrbništvo koje je i dobio u ožujku prošle godine. Djevojčicu je našao zahvaljujući svom prijatelju koji ju je vidio u Washingtonu. Odmah je nazvao Bryana koji je u tom trenutku bio sa svojom majkom u restoranu. Baka djevojčice nije dvojila ni sekunde, skočila je u auto, kaže Bryan, i vozila ravno 10 sati iako nije najboljeg zdravlja. 

Djevojčica se s majkom nalazila u centru za beskućnike. 

Thouvenel je dobio sudsko odobrenje da povede djevojčicu sa sobom. Malenu je život u posljednje dvije godine istraumatizirao. Nakon što se vratila kući nije htjela napustiti očevu blizinu. Čak i kad bi išao na toalet čekala bi ga ispred vrata. Trebao joj je stalan podsjetnik da više ne ide nikamo i da je otac neće napustiti. 

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • GJURO 18.04.2016.

    Lijepo uci dijete plaziti jezik, bas kulturno i poucno

  • 779danai4ure 18.04.2016.

    mišljenja sam da dijete pripadne majci(naravno da je ok,i da je tata može viđati i da bude s njimkoji dan u tjednu) ali ovdi se ne navodi razlog i zašto je ovo vijest

  • georgia 18.04.2016.

    bože tu mater treba kazniti, priuštiti dijetetu život na ulici pored oca koji je voli i želi se za nju brinuti..

Komentiraj...
Vidi sve komentare