To je to što me zanima!

Nakon 40 godina uhitili su najgoreg serijskog ubojicu

SAD: John Floyd Thomas ubio je 30 žena. Policajci ga prije nisu mogli pronaći jer nisu imali razvijenu DNA tehnologiju pomoću koje bi ga našli
Vidi originalni članak

Američka policija uhitilia je muškarca kojeg sumnjiče da je silovao i ubio nekoliko žena prije 40-ak godina. John Floyd Thomas (72) do sada se uspješno skrivao policiji. Ubijati i silovati, tvrde inspektori, je počeo još 1955. godine. Prozvali su ga najgorim serijskim ubojicom u povijesti SAD-a. Do uhićenja Thomas je radio u osiguravajućoj kompaniji. "Sothlandski stranac", kako ga je policija prozvala, ubio je čak 30 žena. Pošto tehnologija u '60.-ima nije bila toliko razvijena, policija nije uspjela riješiti slučajeve. No, Thomasa je policija tada evidentirala zbog nekoliko provala i seksualnih napada. Slučaje su ponovno otvorili, te su odlučili uz pomoć nove tehnologije pronaći ubojicu. Thomasa su otkrili preko njegova DNA kojeg su našli na svim žrtvama. Serijskom ubojici zasada samo sude za dva ubojstva. Thomas, koji je sada samac, ženio se pet puta. Njegove bivše supruge nisu posumnjale da je on najgori serijski ubojica i silovatelj u povijesti Amerike.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • slama 01.05.2009.

    ma boli ga đon sad...

  • god of war 01.05.2009.

    i još nadodat da je crnac..astii....ništa ovdje nije rasistički rečeno,samo kažem,bijelce se brzo uhvati,ali crnce brate,eto,jedva nakon 40god!! :)

  • lepicane 01.05.2009.

    boljje ikad nego nikad,ali mrcina je za razliku od svojih žrtava proživil svoj život,a da ne govorim o traumama u obiteljima žrtava.

Komentiraj...
Vidi sve komentare