To je to što me zanima!

Nakon Batmana, Siščani traže pomoć Djeda Mraza

Siščani su po gradu oblijepili plakate u kojima za pomoć mole Djeda Mraza od kojeg traže da im daruje novu vlast. Pomoć su tražili i od Batmana
Vidi originalni članak

Nakon što je prije mjesec dana Sisak osvanuo oblijepljen plakatima u kojima građani traže pomoć od strip junaka Batmana, u gradu su na Badnjak osvanuli plakati sa sličnom porukom. Potpisnici navedeni kao "Siščani", mole Djeda Mraza da im daruje novu gradsku vlast koja će spasiti grad od "daljnjeg propadanja".

'Dragi Djede Mraze
Nadamo se da nismo zakasnili s pismom, ali radi se o jako važnoj i hitnoj stvari. Ne tražimo od tebe nove aute, igračke ili kuće. Nama je potrebna poštena i stručna vlast, koja će spasiti Sisak od daljnjeg propadanja. Želimo vlast koja će stvarati radna mjesta razvojem grada, a ne pumpanjem gradske uprave 'po tetki i stričevima'. Siščani trebaju vlast koja će graditi vrtiće, knjižnice i mostove, a ne korupciju, afere i poslovanje principom 'ima l mene tute?'.
Polako nas hvata očaj jer nam je dosta laži i obećanja šetača pasa, prodavača magle i započetih, a nikad dovršenih projekata.
Ako u drugim gradovima građani mogu sami birati vlast, i ako se njihovi vrtići, parkovi, šetnice i dvorane mogu sagraditi bez afera, molimo te da i nama u čarapu staviš jednu takvu vlast.
Tvoji Siščani'

Idi na 24sata

Komentari 7

  • markica_pićula 26.12.2008.

    PA NEKA SIŠČANI RAZMIŠLJAJU KOME ĆE DATI GLAS PA NEKA OPET IZABERU KOMUNJARE DA IH VODE

  • ludorija 26.12.2008.

    hehe, za Božić želim sisčanima - sanadera! 045!

  • MIG_titanic 26.12.2008.

    \"Dragi djede molim te da ovo pismo od sisčana proslijediš sanaderu pa neka se on pozabavi ovime naravno ukoliko bude imao vremena jer znamo da on hrvatsku vozi u sestoj pa nam je svima od toga doslo vise da povratimo a ukoliko nade vremena za ovo pismo neka ga procita a ne ostavlja u neku svoju fasciklu sa pismima od gradana koja je veca od cijele wikipedijine arhive\" P.S. HVALA STO SI PROCITAO PISMO

Komentiraj...
Vidi sve komentare