To je to što me zanima!

Nakon glamura i svečanosti WC na Pelješkom mostu u užasnom stanju: 'Sve smrdi na urin'

Umivaonik kojem se od smeća ne može ni prići, prljave wc školjke i mokraća po podu, sve je to dočekalo zgroženog čitatelja koji je ustupio fotografije
Vidi originalni članak

Nakon glamurozne proslave otvorenja Pelješkog mosta prošlog utorka, izašle su ne tako glamurozne fotografije javnog zahoda koji se nalazi nedaleko od ulaza za most.

Pogledajte video:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Umivaonik kojem se od smeća ne može ni prići, prljave wc školjke i mokraća po podu, sve je to dočekalo zgroženog čitatelja koji je ustupio fotografije.

IZA KULISA SVEČANOG OTVORENJA Fešta, ponos i Dubravka Šuica umjesto Ursule: 'Sad bar više ne moramo bacati sir na granici'

- Ulaz na Pelješki most, ponos Hrvatske države i ovo. Da postoji emotikon koji bi pokazao kako se osjećam bio bi to, oprostite ali - znak "popišanog"! Taj smrad urina još osjećam i nakon sat vrimena od napuštanja ovog (tada mi) prijeko potrebnog objekta - ispričao je čitatelj za Zadarski.hr.

 

Idi na 24sata

Komentari 184

  • gogodogo 31.07.2022.

    Arvacka jučer,danas i (ako Bog da) sutra!

  • djurowsky 31.07.2022.

    Prenaglo se uriniralo.

  • salaso 31.07.2022.

    Napraviti jedan centralni odvod na sred sanitarnog čvora....da ljudi zaduženi za čišćenje mogu ući sa crijevom i sve ispolijevati, oprati šlaufom......za stokom...a ni čučavci nisu bili bezveze.....očigledo bi još bili moderni ..za neke..

Komentiraj...
Vidi sve komentare