To je to što me zanima!

Nakon godinu dana: Michelle je otkrila što je dobila od Melanie

Michelle Obama se nije najbolje snašla s poklonom pa je situaciju spasio njezin suprug Barack. Michelle kaže da nitko ranije u takvoj situaciji nije donio poklon
Vidi originalni članak

Nakon više od godinu dana Michelle Obama (54) odala je što joj je Melania Trump poklonila prilikom "primopredaje" Bijele kuće. Novi američki predsjednik Donald Trump (71) i njegova supruga Melania su 20. siječnja 2017. godine došli u Bijelu kuću gdje su ih dočekali Barack (56) i Michelle Obama koji su bili na odlasku.

Melania (47) je tada donijela Michelle poklon u plavoj kutiji zamotan bijelom vrpcom. Mediji su pisali da ga je kupila u Tiffanyju. Michelle se nije najbolje snašla i nije znala kuda bi s kutijom. U showu Ellen DeGeneres sada je objasnila da je taj posjet bio točno određen protokolom.

Otkrila je i što je bilo u kutiji. Melania joj je poklonila okvir za sliku. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Hiroo_Onoda 02.02.2018.

    Vidim da tu ima mnogih koji su odrasli na dvoru pa sada sa punim pravok kritiziraju Michellino ponašanje. Oni bi sigurno znali sa poklonom, ali na žalost za sada još nisu dio bivšeg predsjedničkog para.

  • 02.02.2018.

    Ova cijela situacija pokazuje samo koliko je M. Obama nepristojna i bezobrazna. I ne samo to vec i laze. 2009 na inauguraciji je donijela poklon Lauri Bush. Bijeli paket sa crvenom masnom.

  • Constellation 🖤 02.02.2018.

    Znači da protokolom koji predviđa svaki pa i najmanji korak, taj poklon nije bio predviđen? Iako je čak od same Melanije..?Malo čudno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare