To je to što me zanima!

Nakon isprike novinarki Glasa Istre, načelnik istupio iz IDS-a

Ispričavam se njoj, redakciji i cjelokupnoj javnosti što sam koristio neprimjereni rječnik kojim se kao javna osoba koju su izabrali građani ne bih smio služiti, napisao je ranije u četvrtak načelnik Nivio Stojnić
Vidi originalni članak

Načelnik općine Tar-Vabriga Nivio Stojnić pisanom je izjavom u četvrtak popodne  istupio iz  IDS-a, potvrdio je novinarima večeras glavni tajnik IDS-a Giovanni Sponza.

- Sukladno članku 10 stranačkog statuta njegovo članstvo prestaje današnjim danom brisanjem iz registra članova. Takvom odlukom Stojnić je povukao jedini moralan i ispravan potez - istaknuo je Sponza i dodao da sada nema potrebe za sazivanjem IDS-ove podružnice u općini Tar Vabriga.

NAČELNIK SE ISPRIČAO Novinarki rekao da mu popu*i: "Žao mi je, nema opravdanja"

Glavni tajnik IDS-a ponovio je kako je Stojnić novinarki Glasa Istre tijekom dana uputio javnu ispriku čime je, kako je rekao "pokazao da je svjestan težine svojeg istupa".

- Ovim se putem želim javno ispričati novinarki 'Glasa Istre' na mojim neprimjerenim riječima u našem jučerašnjem telefonskom razgovoru. Ispričavam se njoj, redakciji i cjelokupnoj javnosti što sam koristio neprimjereni rječnik kojim se kao javna osoba koju su izabrali građani ne bih smio služiti - priopćio je ranije načelnik Stojnić. 

VULGARNI NIVIO STOJNIĆ Pitala načelnika za imovinsku: "Rekao mi je da mu p**ušim!"

Dodao je kako "ne želi objašnjavati pozadinu cijele priče ni zašto se osjetio isprovociranim jer nema opravdanja za takve riječi".

- Žao mi je da se novinarka osjeća pogođenom i nadam se da ću joj se moći i osobno ispričati. Također, ispričavam se i svim ženama. Moj je ispad okarakteriziran kao seksistički i uvredljiv prema ženama, što mi nikako nije bila namjera - priopćio je ranije.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • Admiral John 14.02.2020.

    Svaka cast novinarima!!!!!

  • volter 14.02.2020.

    Mora da ima previse putra na glavi pa se brze bolje povukao.

  • Fajlpz 14.02.2020.

    Kako se zove općina?

Komentiraj...
Vidi sve komentare