To je to što me zanima!

Nakon New Yorka S. Koreja zamišlja napad na Washington

Sjeverna Koreja objavila je novi propagandni video u kojem je prikazan zamišljeni napad na zgrade američke vlade u Washingtonu, uključujući i Bijelu kuću
Vidi originalni članak

Sjeverna Koreja objavila je novi propagandni video u kojem je prikazan zamišljeni napad na zgrade američke vlade u Washingtonu, uključujući i Bijelu kuću. Video u trajanju od četiri minute objavljen je u ponedjeljak na vladinom YouTube kanalu, piše CNN. 

Na početku video prikazuje niz fotografija raznog oružja, među kojim su teška artiljerija i rakete, a na kraju snimke prikazano je ciljanje Bijele kuće, te simulirana eksplozija. Video je objavljen nakon porasta tenzija između Pyongyanga i Washingtona, a nakon što je Vijeće sigurnosti UN-a odlučilo Sjevernoj Koreji nametnuti oštrije sankcije zbog nuklearnih testiranja prošli mjesec. 

Sjeverna Koreja tako je zaprijetila napadima na SAD i Južnu Koreju i prekidom mirovnog sporazuma kojim je 1953. godine zaustavljen Korejski rat. 

Ovo nije prvi video objavljen na YouTube-u u kojem se podsjeća na mogućnost napada na SAD. Prošli mjesec objavljen je video u kojem se pod paljbom našao grad nalik New Yorku. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • andrija_1234 20.03.2013.

    pas koji laje ne grize !!!!!!!!!!!

  • zims 19.03.2013.

    Američani če jih srediti za 24 sata ,da digne ruke Kina i to i oče zbog ekonomije i Rusi isto drugi dan otvore američani Mcdonalds u glavnom gradu Pjongjang.

  • LongliveUSAforever 19.03.2013.

    Ovi Korejci su pukli kao kokica,,,a još kad im moja draga Amerika udari jednu po ušima ima da budu manji od srba 1999:))

Komentiraj...
Vidi sve komentare