To je to što me zanima!

'Nakon nezakonite smjene iza sebe ostavljam 30 mil. kuna'

Nije mi jasno zašto se inzistira na mojoj smjeni i to na nezakonit način. Dobila sam 100-postotnu podršku zaposlenika i ostavljam na računu milijune - kaže Pupić Bakrač
Vidi originalni članak

Ravnateljica zadarske zračne luke Katica Pupić Bakrač održala je konferenciju za novinare uoči njezine smjene koju je navodno za ponedjeljak predvidio ministar prometa Siniša Hajdaš Dončić i istaknula da je skupština sazvana na protuzakonit način.

Ministar je ravnateljici zamjerio uzimanje nagradnog bonusa u iznosu od 195.000 kuna unatoč tome što je isplaćen iz poslovanja tvrtke, te pravilniku o varijabilnom iznosu plaće koji je propisala Vlada.

- Želim vas izvijestiti o prometu u zadarskoj Zračnoj luci od 473.000 putnika ove godine uz rast od 20 posto. Sljedeće godine će rast iznositi 25 posto. Slijede i potpisivanja s novim avioprijevoznicima. Nije mi jasno zašto se inzistira na mojoj smjeni i to na nezakonit način. Dobila sam 100-postotnu podršku zaposlenika i ostavljam na računu oko 30 milijuna kuna - rekla je Pupić Bakrač.

- Nikad nisam bila na godišnjem odmoru u ovih 20 godina i nakon smjene ću probati vidjeti kako je to. Skupština nije sazvana na zakonit način, a imam informacije da će zbog toga tužbu podnijeti Županija, Grad i općina Zemunik. I drugi su direktori uzeli nagradu jer je taj pravilnik na snazi, ni njih se ne smjenjuje. Tražila sam da mi se pošalje odluka o povratu sredstava, no nisu mi je poslali. Nemoralno bi bilo da su moji radnici ostali bez plaće, a ne to što sam postupila na zakonit način- rekla je ravnateljica dodajući da su neke ministrice morale dati ostavku zbog e-maila, a drugi ne, te da je ona možda kao žena bila najmekši teren.  

Idi na 24sata

Komentari 90

  • gazimar 05.11.2013.

    Da ti pojasnim. Jer si ko hobotnica koja ne ispušta plijen kad ga ulovi. Isto se dogodilo Kosor. Nemaš ljudskosti. Nema nitko u vašoj branši.

  • dahhmal 05.11.2013.

    Meni nije jasno nama sljakerima su uzeli sve topli obrok ,prijevoz, k15 ,božičnicu a direktorima fol kao menađeri dopustili sve živo rade si milionske otpremnine daju si ogromne nagrade i onda se pitamo zakaj smo u banani

  • zng108 04.11.2013.

    istina ostavlja milione na racunu ali cijem vjerovatno rodbinskom,,,,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare